ΠΑΟΚ

Οζντόεφ: "Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ EUROKINISSI SPORTS

Ο χαφ του ΠΑΟΚ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, απάντησε στα σενάρια που λένε πως ομάδες της Μόσχας θέλουν να τον πείσουν να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ σε δηλώσεις που έκανε στη Ρωσία μίλησε για το ενδιαφέρον που εκφράζεται συχνά πυκνά από ομάδες της Μόσχας για την απόκτηση του ξεκαθαρίζοντας πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ.

"Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ και ο σύλλογος με υπολογίζει. Την περασμένη σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και τώρα θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να μπούμε στον όμιλο του Champions League. Αλλά, καταλαβαίνετε, όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή" είπε ο Ρώσος που είναι ο ένας από τους δυο χαφ – ο δεύτερος είναι ο Χάρης Τσιγγάρας- που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο Οζντόεφ στις δηλώσεις που έκανε περιέγραψε το πως έφτασε το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας όπως είπε ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις για να μείνει ελεύθερος από την Καραγκιουμρούκ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παρτίδα του. "Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα επιστρέψω στη Ρωσία, είναι το σπίτι μου, η πατρίδα μου. Έχω τα πάντα εκεί. Επομένως, δεν κλείνω την πόρτα στο ρωσικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ