ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Π.Γιαννακόπουλος: "Κάποιοι διασύρουν την ομάδα"

Π.Γιαννακόπουλος: "Κάποιοι διασύρουν την ομάδα"
Γιαννακοπουλος

Ο Π. Γιαννακόπουλος μίλησε για τον μεγάλο ημιτελικό του F4 αλλά και την ΠΑΕ. "Κάποιοι διασύρουν την ομάδα"

Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα λόγω ενός προβλήματος που έχω στην μέση μου, όμως αυτό θα συμβεί το Σαββάτο”, είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος για την απουσία του από την συμαντική αναμέτρηση.

Για την "μάχη" των δυο αιωνίων ο κύριος Γιαννακόπουλος δήλωσε:

Εύχομαι να είναι ήσυχο παιχνίδι γιατί είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ ότι θα αναμετρηθούν δυο ελληνικές ομάδες. Θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν οι φίλοι του μπάσκετ και ελπίζω να περάσει στον τελικό η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός"

Έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε να γίνει ένας ήσυχος αγώνας και ο καλύτερος ας κερδίσει. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον χωρίζει”.

Για τις σχέσεις των μετόχων τόνισε:

Σε ερώτηση για την συνάντηση των μετόχων την Τετάρτη το μεσημέρι ο κύριος Γιαννακόπουλος εξέφρασε την έκπληξη του για το πως διέρρευσαν οι συζητήσεις.

"Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός πρέπει να πετύχει. Έχει ανθρώπους που είναι χρόνια στην ομάδα και άλλους που μπήκαν πρόσφατα. Πρέπει ο καθένας να βάλει ένα πετραδάκι για να κάνουμε την ομάδα και πάλι πρωταθλήτρια. Πρέπει να σταματήσουν αυτοί που κάθε μέρα είναι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί λες δέκα λέξεις και αν μία από αυτές είναι λάθος, χαλάνε τα πάντα», τόνισε και πρόσθεσε: «Υπήρχαν αντεγκλίσεις, αλλά όλοι ενδιαφέρονται για το καλό του Παναθηναϊκού.

Όταν υπάρχουν δύο άνθρωποι υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις, όταν υπάρχουν πέντε υπάρχουν πέντε απόψεις και όταν παραπάνω γίνεται κομφούζιο. Όλοι ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟ περισσότερο ή λιγότερο και άλλοι λιγότερο ή περισσότερο για την προβολή τους. Το θέμα είναι να λύνονται τα θέματα στο τραπέζι. Δεν μπορεί να διασύρεται ο σύλλογος με καθημερινές δηλώσεις, λες και είμαστε να μην πω τι.."



Για το γήπεδο συμπλήρωσε:

“Είναι προς τιμήν της οικογένειας Βαρδινογιάννη οι προσπάθειες που έκανε για το γήπεδο. Όταν μιλάς για εναλλακτικό πλάνο, πρέπει να το έχεις μπροστά σου. Δεν μου επιτρέπεται να χαρακτηρίζω συναδέλφους. Δεν μπορούμε να μιλάμε αόριστα, γιατί δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα. Βέβαια δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να διασφαλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να γίνει προσπάθεια για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το σπίτι του το συντομότερο δυνατό. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες. Θέλω να ελπίζω πως όσοι ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου, θα βοηθήσουν για αυτό."

Όσο αφορά την επίθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου στον δήμο Αθηναίων δήλωσε:

Δεν επιτρέπεται να σχολιάζω τι λένε οι συνάδελφοι μου, αλλά δεν θα πρέπει να λέμε αόριστα πράγματα για δεύτερο πλάνο. Εγώ θέλω να δουλέψουμε σκληρά για τον Βοτανικό πρώτα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αρκεί αυτά που λέει να έχουν βάση”.

Για το Μπάτζετ και την επόμενη μέρα στον “τριφύλλι” δήλωσε:

Καταρχήν δεν έχει συζητηθεί θέμα περί μπάτζετ, απλά θέμα διαχείρισης. Συμφωνήσαμε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στις μεταγραφές. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, αρκεί να σταματήσουν οι δικοί της άνθρωποι να διασύρονται στα μέσα."

Τέλος για τον Τεν Κάτε είπε:

“Ο Τεν Κάτε πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για την ομάδα. Στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να κάνει απολογισμό. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Τεν Κάτε."































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ