CHAMPIONS LEAGUE

Π. Γιαννακόπουλος: "Ο ΠΑΟ Γεννημένος να πρωταγωνιστεί"

Π. Γιαννακόπουλος: "Ο ΠΑΟ Γεννημένος να πρωταγωνιστεί"
Γιαννακοπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε για την πρωτιά του ΠΑΟ

Για το χθεσινό παιχνίδι:

Ο μεγάλος Παναθηναϊκός είναι γεννημένος να πρωταγωνιστεί και να κάνει πρωταθλητισμό. Χαίρομαι ιδιαίτερα για χθες για την μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού και θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ πρώτα τους αθλητές και μετά τον κόσμο μας που μέσα σε πραγματικά αθλητικά πλαίσια δεν είχε το παραμικρό παράπτωμα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο.”

Για το τι σημαίνει για τους μετόχους αυτή η πρόκριση:

“Για όλους εμάς που είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό είναι χαρά και ευχαρίστηση να βλέπουμε τον παναθηναϊκό να προχωράει.”

Για τις επενδύσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

“Αυτό θα το αποφασίσουν οι πολυμέτοχοι και μετά η εισήγηση του προπονητή. Γιατί για να πετύχει μια ομάδα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή αρκεί να είναι μέσα σε λογικά πλαίσια.”

Για τον Χενκ Τεν Κάτε:

“Ο κύριος Τεν Κάτε είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και με την βοήθεια των παιδιών θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία.”

Για τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου σύμφωνα με τις οποίες συμπαθεί τον Ολυμπιακό:

“Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο σωματείο και με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και του εύχομαι σαν φίλαθλος ότι καλύτερο για τον ελληνικό αθλητισμό. Από κει και πέρα θα ήταν μεγάλο ψέμα να πω ότι συμπαθώ τον Ολυμπιακό. Ποιος θα μπορούσε να συμπαθήσει τον μεγαλύτερό του ανταγωνιστή; Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο.

Εγώ με χαρά μου ιδιαίτερη βλέπω όλες τις ελληνικές ομάδες να προχωρούν αλλά περισσότερο τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως δεν θα ξεχάσω και ποτέ και ορισμένα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν σε αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εγώ θα ήθελα να ήμουν ο πρώτος που θα ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται ησυχία στα γήπεδα. Ο αθλητισμός θα πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους, να μην τους χωρίζει και να μπορεί ο πατέρας ή η μητέρα να πάρουν το παιδί τους και να πάνε στο γήπεδο. Αν γινόταν αυτό το πράγμα θα ήταν η μεγαλύτερη χαρά για μένα.”



Για το αν είναι αισιόδοξος για την συνέχεια του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

“Κάθε μέρα όταν βάζεις ένα λιθαράκι σε ένα οικοδόμημα σημαίνει ότι κάτι κάνεις. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο προπονητής να εκείνος που θα βοηθήσει την ομάδα να πάει εκεί που πρέπει. Και όπως ο Παναθηναϊκός όπως είπα και πριν είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί.”

Για την στάση των οπαδών του Παναθηναϊκού:

“Από την πρώτη στιγμή είπα συγχαρητήρια στους φίλους του Παναθηναϊκού που ήταν άψογοι. Γιατί με τις σημερινές συνθήκες που υπάρχουν, ανεξαρτήτως του ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει, θα ήταν άσχημο να δημιουργηθούν επεισόδια. Θερμά συγχαρητήρια στους φίλους του Παναθηναϊκού που ήταν στο γήπεδο και ήταν όλοι άψογοι και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα”.



























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ