ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π. Κόκκαλης: "Μεταγραφές γίνονται και το Γενάρη"

Π. Κόκκαλης: "Μεταγραφές γίνονται και το Γενάρη"
New Image

''Δεν τελειώνουν οι μεταγραφές εδώ. Έρχεται Γενάρης και... καλοκαίρι'', τόνισε ο Π. Κόκκαλης

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ" και ξεκαθάρισε πως φέτος οι μεταγραφές έγιναν με σκοπό να ανέβει ένα επίπεδο η ομάδα, ενώ στην περίπτωση Καστίγιο δεν θέλησε να πάρει θέση.
Αναλυτικά η συνέντευξη:


- Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής...


"Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι είναι σε πολύ καλές ηλικίες. Δεν ήρθαν στον Ολυμπιακό για τη "σύνταξη" όπως συνηθίζεται να λέμε στο ποδόσφαιρο. Ήρθαν σε ηλικία που θα θέλουν μετά να κάνουν και άλλο συμβόλαιο, έχουν δηλαδή φιλοδοξίες. Επίσης πρέπει να σταθείτε στο ότι προέρχονται από πολύ καλά πρωταθλήματα".


- Γιατί φέτος πλήρωσε ο Ολυμπιακό παίκτες και ομάδες ενώ πέρυσι έπαιρνε ελεύθερους...


"Διότι τα όνειρα όλων μας στον Ολυμπιακό και τα όνειρα όλου του κόσμου ήταν να ανέβει αγωνιστικά ένα επίπεδο η ομάδα. Κρίθηκε κομβικό αυτό το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και για αυτό έγιναν όλες αυτές οι προσπάθειες".


- Αν γνώριζε πριν τη μεταγραφική περίοδο, δεδομένη την πώληση Καστίγιο και τα χρήματα...


"Όχι βέβαια. Έχει αρχίσει να αγοράζει παίκτες ο Ολυμπιακός πληρώνοντας σεβαστά ποσά σε ομάδες πριν κάνεις αυτές τις εμφανίσεις που έκανε στο Κόπα Αμέρικα ο Καστίγιο και πριν έρθει η πολύ μεγάλη πρόταση μετά από τη Σαχτάρ".


- Για τις αιχμές του Κστίγιο κατά του ίδιου...


"Δεν απάντησα και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Δεν συνηθίζω να ανοίγω διάλογο με ανθρώπους μέσω του Τύπου".


- Αν θα είναι κερδοφόρος φέτος ο Ολυμπιακός σε επίπεδο έτους...


"Πολύ το ελπίζω! Αλλά έχω σοβαρές επιφυλάξεις με αυτές τις μεταγραφές που κάνουμε".


- Για τη μη χρησιμοποίηση μέχρι στιγμής των χρημάτων από τη μεταγραφή Καστίγιο...


"Να ξέρει ο κόσμος ότι δεν τελειώνουν οι μεταγραφές εδώ. Έρχεται και Γενάρης, έρχεται και το επόμενο καλοκαίρι. Δεν πάει να πει ότι πρέπει να δώσουμε ντε και καλά τώρα όλα τα λεφτά που πήραμε για τον Καστίγιο επειδή τα πήραμε. Και έχει μεγάλη σημασία ότι φέτος κάναμε 11 μεταγραφές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα γίνουν τόσες του χρόνου, αλλά δύο τρεις πολύ καλές, πολύ δυνατές.

Τώρα χτίστηκε-αγοράστηκε μια καινούργια ολόκληρη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό συνέχεια, δεν θα είναι καλό για την ομοιογένεια του Ολυμπιακού. Φέτος όμως ήταν απαραίτητο να γίνει".





- Αν τελείωσαν οι μεταγραφές για φέτος...


"Όχι οι μεταγραφές τελειώνουν μόνο όταν λήξει η μεταγραφική περίοδος".



- Την άποψη του για τον Ίβιτς...


"Πολύ καλός!



- Επειδή έκανε καλές μεταγραφές ή επειδή εξοικονομεί χρήματα...


"Και για τα δύο. Είναι αλληλένδετα αυτά τα δύο ώστε να δώσω την απάντηση που έδωσα. Αλλά για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, πως εξοικονομεί χρήματα αφού έχουμε δώσει τα περισσότερα λεφτά που ΄δώσαμε ποτέ σε ομάδες για να αγοράσουμε παίκτες;"



- Ποιά μεταγραφή χάρηκε ως οπαδός...


"Χάρηκα ως οπαδός που αγοράσαμε σχεδόν μια ολόκληρη ομάδα! Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση 11 ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου και πλέον είναι πολύ διαφορετική ομάδα. Πήραμε και νέους Έλληνες παίκτες και νέους ξένους αλλά όχι σε μεγάλη ηλικία, παίκτες φιλόδοξους και προερχόμενους από πολύ καλά πρωταθλήματα".



- Την άποψη του για τον Λούα Λούα...


"Μίλησα μαζί του, είναι πολύ ενδιαφέρων τύπος. Είδα έναν επαγγελματία που θέλει να αρπάξει απ'τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο, σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα έχει όρεξη να μας βοηθήσει. Είναι άλλος ένας παίκτης σε εξαιρετική ηλικία, που θα θέλει να κάνει και άλλο συμβόλαιο μετά, έχει δηλαδή φιλοδοξίες".



- Την άποψη του για Κυργιάκο αλλά και το ντέρμπι...


"Δεν είναι θέματα αυτά του διευθύνοντος συμβούλου. Αυτά είναι θέματα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή".



Να τον κλείσουν για τον Γενάρη...


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός δεν άφησε την περίπτωση του Ντελγάδο και μάλιστα έκανε πρόταση στην Κρουζ Αζούλ περίπου 2,5 εκατ ευρώ για την αγορά του παίκτη από τον Γενάρη. Περιμένουν την απάντηση οι "ερυθρόλευκοι".



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ