ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παχατουρίδης: "Οι νικητές δεν βγαίνουν στην κλήρωση"

Παχατουρίδης: "Οι νικητές δεν βγαίνουν στην κλήρωση"
INTIME SPORTS

Ο Δήμαρχος Περιστερίου παρέλαβε τις νέες κάρτες διαρκείας και αναφερόμενος στην αντίπαλο του Ατρομήτου τη Νιούκαστλ τόνισε πως οι νικητές δεν βγαίνουν στην κλήρωση και κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε το Σάββατο ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και παρέλαβε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την οικογένειά του.

Ο πρώτος πολίτης της πόλης υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο Ατρόμητος έχει φτάσει να είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ότι είναι σίγουρος ότι και φέτος η ομάδα θα είναι στην κορυφή.

Παράλληλα κάλεσε όλους τους Περιστεριώτες αλλά και τους φίλους του Ατρόμητου εκτός της πόλης να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία την ομάδα ώστε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι.

Όσον αφορά την κλήρωση στο Europa League που έφερε τη Νιούκαστλ στο δρόμο του Ατρόμητου δήλωσε τα εξής: " Οι νικητές δεν βγαίνουν στην κλήρωση αλλά μέσα στο γήπεδο. Στις 23 Αυγούστου το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου πρέπει να πλημυρίσει από τους φίλους και τους οπαδούς.

Η ομάδα μας, ο Ατρόμητος είμαι σίγουρος ότι θα γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Ας δώσουμε όλοι ένα πανπεριστεριώτικο ραντεβού την Πέμπτη 23 Αυγούστου στο γήπεδο Περιστερίου δίπλα στους παίκτες, κοντά στην ομάδα. Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ψηλά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ