ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Το Περιστέρι μετακομίζει στις 30/4 στο ΟΑΚΑ"

"Το Περιστέρι μετακομίζει στις 30/4 στο ΟΑΚΑ"

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι Γιώργος Σπανός και Ανδρέας Παχατουρίδης για τον τελικό Κυπέλλου δίνοντας το σύνθημα για... μετακόμιση του Περιστερίου στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 30/4. Στα 15 ευρώ η αυθεντική φανέλα για να γίνει μπλε το ΟΑΚΑ!

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ατρόμητο και την πόλη του Περιστερίου πλησιάζει και ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Κοινό σύνθημα των δύο ανδρών ήταν «Το Περιστέρι μετακομίζει στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ», ενώ ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για την διάθεση των εισιτηρίων αλλά και της φανέλας της ομάδας σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της καμπάνιας «Όλο το ΟΑΚΑ στο μπλε».

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός:

« Πρόκειται για ένα ιστορικό ραντεβού για την πόλη του Περιστερίου. Θα κάνουμε μια επίδειξη του περιστεριώτικου ήθους και πολιτισμού. Θα δείξουμε την κουλτούρα μας ως πόλη κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε το στόχο μας.

Από τις πρώτες μέρες κιόλας της διάθεσης των εισιτηρίων η ζήτηση είναι πρωτόγνωρη. Για μας ο τελικός είναι μεγάλο στοίχημα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, αλλά να φτιάξουμε και καινούρια φιλάθλων με λαμπρό μέλλον».

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης:

« Στόχος μας είναι να μετακομίσει όλο το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά νομίζω ότι έχουμε κι ένα σχετικό προβάδισμα λόγω πάθους και ψυχολογίας. Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα εισιτήριο αδιάθετο».

Εκ μέρους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου μίλησε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης ο οποίος είπε:

« Εμείς οι παλαίμαχοι θα δώσουμε τη δική μας μάχη για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Μια φορά στα δικά μου χρόνια χάσαμε στο «κορώνα – γράμματα» από τον ΠΑΟΚ την πρόκριση μας στον τελικό. Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί κα να κάψουμε την πόλη από τους πανηγυρισμούς».

Τέλος, το στέλεχος της ΠΑΕ Σπύρος Μπουλούσης έδωσε χρηστικές πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού από τα δύο σημεία πώλησης, το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ και το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ακόμη στο πλαίσιο της καμπάνιας «Όλο το ΟΑΚΑ στο μπλε» ανακοίνωσε ότι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αποκτήσουν την αυθεντική φανέλα της ομάδας στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ καθώς επίσης και τα είδη της μπουτίκ με έκπτωση 50%.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ