ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από την αδιανόητη κωλοτούμπα του διαιτητή Τρεϊμάνις"

Πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το διπλό στο Καραϊσκάκης
Πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το διπλό στο Καραϊσκάκης EUROKINISSI

Οργισμένη αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς τα έβαλαν με τον διαιτητή Τρεϊμάνις για την φάση του πέναλτι που δόθηκε και στη συνέχεια ακυρώθηκε.

Με μια οργισμένη ανακοίνωση αντέδρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αμέσως μετά από το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η απόφαση του διαιτητή Τρεϊμάνις να δώσει πέναλτι υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια να το πάρει πίσω, εξόργισε τους παράγοντες της ομάδας που είχαν ήδη "μιλήσει" μέσω Twitter σε πρώτο χρόνο.

"Δεν μπορούμε ακόμη να συνέλθουμε από την αδιανόητη κωλοτούμπα του διαιτητή Τρεϊμάνις. Για πέναλτι που θα έδινε και περαστικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σπαταλήσει τον χρόνο του για να το δει στο VAR μετά την κλήση του Πινέιρο. Και αντί να τον στείλει στον αγύριστο, αποδέχτηκε την πρωτοφανή ένσταση για ένα πέναλτι βγαλμένο από σεμινάρια! Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, μην προσπαθήσετε ποτέ ξανά να του στερήσετε αυτά που αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν" αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ