ΙΝΤΕΡ

Πάει για "μπαμ" με Γιάγια Τουρέ τον Γενάρη!

Πάει για "μπαμ" με Γιάγια Τουρέ τον Γενάρη!
Γιάγια Τουρέ-Γκουαρντιόλα

Έτοιμη να "αρπάξει" τον Ιανουάριο τον -δυσαρεστημένο στη Μπαρτσελόνα- Γιάγια Τουρέ, εμφανίζεται η Ίντερ!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος είναι απογοητευμένος από τις λίγες ευκαιρίες που έχει πάρει τη φετινή σεζόν από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το "Καμπ Νόου", με την Ίντερ να τον παρακολουθεί εδώ και καιρό και να σκέφτεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Μάλιστα ένα από τα ατού που θα έχουν οι "νερατζούρι" σε μία τέτοια περίπτωση έναντι των άλλων υποψηφίων μνηστήρων είναι και οι άριστες σχέσεις που διατηρούν τα αφεντικά των δύο ομάδων, Μάσιμο Μοράτι και Ζοάν Λαπόρτα, ύστερα από την σούπερ ανταλλαγή που έγινε το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Σαμουέλ Ετό.

Ο άνθρωπος μάλιστα που φρόντισε να αναζωπυρώσει το θέμα της δυσαρέσκειας του Τουρέ με τις επιλογές του Γκουαρντιόλα δεν ήταν άλλος από τον μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Puntosport.net":

"Εάν η Μπαρτσελόνα δεν θέλει τον Γιάγια Τουρέ, τότε θα βρούμε άλλη μεγάλη ομάδα για αυτόν. Αντιλαμβάνομαι ότι σε μία μεγάλη ομάδα γίνεται ροτέισον, αλλά πως είναι δυνατόν να είναι πάντα ο ίδιος παίκτης που μένει εκτός ενδεκάδας;

Έχει παίξει σε πέντε μόνο παιχνίδια, ενώ ο Κεϊτά έχει παίξει σε δέκα", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ