ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για τιμωρία ο Εκι

Πάει για τιμωρία ο Εκι
Γκονζαλες

Την ώρα που ο Εκι οδεύει για τιμωρία, ο Μανούτσο μίλησε για "νοοτροπία πρωταθλητή" στο "τριφύλλι"

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και να έχει αρκετές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως φαίνεται ότι κάτι θα γίνεται που θα "ταράζει τα νερά" στην ομάδα.
Τελευταίο κρούσμα ήταν με τον Εκι Γκονζάλες, ο οποίος μόλις του ανακοινώθηκε απο τον Εντουαρντίνιο ότι είναι εκτός 18άδας για το παιχνίδι με τη Λάρισα μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από τα αποδυτήρια φανερά εκνευρισμένος. Ο Ζοσέ Πεσέϊρο εκείνη την ώρα δεν ήταν στ' αποδυτήρια του "τριφυλλιού" (ήταν στο γραφείο του), όμως ενημερώθηκε για το συμβάν και όπως είναι λογικό ήταν δυσαρεστημένος απο την αντίδραση του Αργεντινού μέσου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται αποφασισμένος να παραπέμψει την υπόθεση στην διοίκηση, προκειμένου ν' αποφασίσει εκείνη για την τιμωρία που θα πρέπει να επιβληθεί στον οξύθυμο Λατίνο. Αυτή βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έκι υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Το προηγούμενο περιστατικό είχε γίνει πριν απο λίγες μέρες όταν είχε το επεισόδιο με τον Σωτήρη Νίνη, ενώ έχουν προηγηθεί αυτά με τους Παπαδόπουλο και Μάντζιο.

Μανούτσο: "Νοοτροπία πρωταθλητή στον ΠΑΟ"

Ο Ανγκολέζος σκόρερ των "πράσινων" έδειξε από το ντεμπούτο του ότι έχει τον τρόπο να κάνει την δουλειά του, με σωστό τρόπο. Ο Μανούτσο σκόραρε από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

" Ηταν ένα ονειρεμένο ντεμπούτο. Με το που μπαίνω μέσα καταφέρνω και σκοράρω. Ετσι και αλλιώς επιθετικός είμαι και η δουλειά μου, αυτή είναι η δουλειά μου και όποτε βάζω γκολ καταλαβαίνω ότι κάτι ωραίο έχω κάνει".

- Οταν είχες έρθει στην Ελλάδα είχες πει ότι θέλεις να σκοράρεις σε κάθε παιχνίδι για να κάνεις χαρούμενο τον κόσμο. Τα κατάφερες;

" Το κατάφερα αυτό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Αλλά βέβαια όλοι μαζί είμαστε αυτοί που καταφέραμε και δώσαμε την νίκη στον κόσμο μας. Ολοι μαζί θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές και να δώσουμε και αυτή την χαρά στον κόσμο μας".

- Ηταν το πρώτο σου παιχνίδι την ομάδα πως την είδες. Θεωρείς ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

" Το πιο σημαντικό είναι αυτό ότι έχουμε την νοοτροπία του πρωταθλητή. Την νοοτροπία του να θέλεις να οπωσδήποτε να κερδίζεις. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Εχει μεγάλους παίκτες. Εχει υψηλούς στόχους και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε να τους κατακτήσουμε".

- Εχεις έρθει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Παναθηναϊκό. Θεωρείς ότι το διάστημα που θα μείνεις στην Ελλάδα θα σε βοηθήσει όταν επιστρέψεις στην Αγγλία να είσαι ακόμα καλύτερος;

" Σίγουρα θα με βοηθήσει. Πρώτα απ' όλα βρίσκομαι πλέον στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδαμε ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να κυκλοφορούν την μπάλα και έχει επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Απο εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να μείνω για τρεις μήνες μπορεί και για παραπάνω χρόνο. Θα δούμε."

- Μια υπόσχεση που δίνεις στον κόσμο;

" Να έχουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, γιατί θέλω να συνεχίσωνα σκοράρω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο πρωτάθλημα"

Μάτος: "Να δείξουμε ψυχραιμία"

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού, Μαρσέλο Μάτος ξεκίνησε και πάλι στο αρχικό σχήμα των "πράσινων" κόντρα στην Λάρισα και μάλιστα με νέο λουκ (ξυρισμένο το κεφάλι).

" Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Λάρισα διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς."

- Απομένουν ακόμη έξι ματς και ο Παναθηναϊκός είναι έναν βαθμό μπροστά από τον Ολυμπιακό. Αυτό σας φορτώνει καθόλου άγχος;

" Αυτό που προέχει είναι να δείξουμε ψυχραιμία. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και πολύ έξυπνη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

- Ο κόσμος για ένα ακόμη ματς φώναζε στο τέλος "Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές...". Εχεις να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς;

" Θέλω να συνεχίσουν να μας ενισχύουν και να φωνάζουν για την ομάδα μας, για τον Παναθηναϊκό. Ολοι μας είμαστε ευχαριστημένοι που γίνεται αυτό..."

- Το νέο λουκ στο κεφάλι πως το αποφάσισες;

" Α, αυτό έγινε χωρίς να το θέλω. Ηταν ατυχία".










































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ