ASTERAS AKTOR

Πάει για το "μπαμ" με Αντριάνο (vids)

Πάει για το "μπαμ" με Αντριάνο (vids)
Αντριάνο

Τον επιθετικό της Πόρτο Αντριάνο βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Φιλομένο η ομάδα του Αστέρα

Πρόθεση των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης είναι να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και να φέρουν παίκτες στην ομάδα της Αρκαδίας εγνωσμένης αξίας, που θα βοηθήσουν έτσι ώστε ο Αστέρας να βγει στην Ευρώπη.
Οι αποχωρήσεις των Ζαϊρί και Φιλομένο έχουν αποδυναμώσει αρκετά το έμψυχο δυναμικό, κάτι που έχει προβληματίσει πολυ τους ανθρώπους του συλλόγου.

Σήμερα ωστόσο δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τους Αρκάδες να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Πόρτο Αντριάνο. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που είχε προταθεί παλαιότερα και στον Παναθηναϊκό, θεωρείται εξαιρετική λύση που θα αντικαταστήσει επάξια το κενό του Φιλομένο.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν και όλα τα θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων, με τους Μιλάνο, Κανακούδη και Λαδάκη να παίρνουν πρώτοι την σκυτάλη.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά από τρεις ημέρες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας την Δευτέρα, ενώ και σήμερα Τρίτη συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Νίκου Κωστένογλου.

Αύριο Τετάρτη εξ άλλου, ο Αστέρας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (5 μ.μ.) όπου ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Ο Αντριάνο Βιεϊριά σε δράση




















TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ