ΑΓΓΛΙΑ

Πάει να κάνει το "μπαμ" με Βιέρι η Χαλ!

Fiorentina's goalie Christian Vieri, center, reacts after missing to score during a penalty shoot out a in a UEFA Cup, semifinal, return-leg soccer match between Fiorentina and Rangers, at the Artemio Franchi stadium, in Florence, Italy, Thursday, May 1, 2008. Rangers beat Fiorentina 4-2 in a penalty shootout to advance to the UEFA Cup final. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Βιέρι-Φιορεντίνα AP

Πρόταση ύψους 1,3 εκ.ευρώ στον Κριστιάν Βιέρι σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ, είναι έτοιμη να καταθέσει η ομάδα της Τσάμπιονσιπ, Χαλ

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (13/5) η αγγλική εφημερίδα "Daily Mirror", ο μεγάλος στόχος των "τάιγκερς" είναι ο Κριστιάν Βιέρι, με τον μάνατζερ της ομάδας, Φιλ Μπράουν, να εμφανίζεται διατεθειμένος να προσφέρει 1,3 εκ.ευρώ στον φορ της Φιορεντίνα, ο οποίος είχε έρθει σε επαφή και το περασμένο καλοκαίρι με τη Χαλ. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Μπράουν φοβάται ότι θα χάσει τη νέα σεζόν τον Τζέι-Τζέι Οκότσα, με τον 34χρονο Βιέρι να φαντάζει ως ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον Νιγηριανό στη γραμμή κρούσης της ομάδας.
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ