ΑΡΗΣ

Πάει Πράβετς ο Ουντότζι

Πάει Πράβετς ο Ουντότζι
INTIME SPORTS

Ο Σαλόζε Ουντότζι αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ Άρης και αύριο αναμένεται στο Πράβετς για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο Πράβετς με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη αναμένεται να βρίσκεται από αύριο ο Σαλόζε Ουντότζι αφού αποδέχθηκε την τελική πρόταση της ΠΑΕ.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός που είναι κάτοχος βουλγάρικου διαβατηρίου δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα καθώς βρίσκεται στην Σόφια που απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα από το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ουντότζι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και αναμένονται μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για συμβόλαιο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ενός χρόνου.

Ο Ουντότζι λογικά αύριο το πρωί θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και το απόγευμα θα παρακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι.

Με την συμφωνία του θα τεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του και μετά από κάτι λιγότερο από έναν χρόνο στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Σερραίος τεχνικός ήταν εκείνος που τον είχε επιλέξει το περσινό καλοκαίρι για λογαριασμό του Πλατανιά Χανίων μαζί με τον τότε βοηθό του και πλέον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης τον Δημήτρη Μούτα.

Με την απόκτηση του Ουντότζι η ΠΑΕ Άρης έκανε χρίσει της δεύτερης μεταγραφής της για ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας μετά από την απόκτηση του Σλοβένου Ροκ Έλσνερ.

Κι ενώ συνεχίζεται η αναμονή στο τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Σουμπίνιο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στην προσπάθεια επίτευξης της υπαγωγής της στο άρθρο 99 πέτυχε τρεις ακόμη συμφωνίες.

Την έγγραφη συμφωνία με υπογραφή με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη, τον συνεργάτη του, Ηλία Καρακώστα και τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ρίκι Φατί. Ακόμη κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί – πιθανότατα και εντός της ημέρας – με τους Μιχάλη Σηφάκη και Ευθύμη Κουλουχέρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ