ΠΑΟΚ

Πάγωσαν με Μίετσελ!

Πάγωσαν με Μίετσελ!
Μίετσελ

Όλα τα είχε ο ΠΑΟΚ να τραυματιστεί και ένας από τους λίγους επιθετικούς που έμειναν στην ομάδα του έλειπε!

Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρός, αλλά υπάρχει αγωνία διότι το ματς την ΑΕΚ διεξάγεται μόλις σε 3 ημέρες.
Το αν τελικά θα καταφέρει να παίξει στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς θα γίνει σίγουρα γνωστό αύριο. Αν ο Μίετσελ δεν τα καταφέρει θα πρόκεται φυσικά για μεγάλη απώλεια.

Οι λύσεις; Ο εδώ και καιρό ντεφορμέ Γιασεμάκης και ο Τόργκελε που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον... ξεφορτωθεί!

Στο μεταξύ αύριο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος Ζοζέ Σοτίρο Ντο Νασιμέντο. Ο δεξιός μπακ χαφ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για το 2007 ενώ "παίζουν" ακόμα έντονα τα ονόματα των Γεωργιάδη, Σκέλα και Καβιέντες. Τρεις περιπτώσεις που κρίνονται ιδιαίτερα δύσκολες και πολύπλοκες.

Πρόστιμο σε Μπαρκαουάν

Με χρηματικό πρόστιμο θα πληρώσει την αδικαιολόγητη απουσία του από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (2/1) ο Κοσμίν Μπαρκαουάν.

Ρουμάνος αμυντικός απολογούμενος στους ιθύνοντες του "Δικεφάλου" εξήγησε πως δεν γνώριζε πως στο πρόγραμμα της ομάδας υπήρχε προπόνηση για το πρωί και γι’ αυτό εμφανίστηκε κανονικά μόνο στο απογευματινό ραντεβού στο γήπεδο. Λόγια που δεν έπεισαν τους "ασπρόμαυρους".

Eκδικάστηκε του Χριστοδουλόπουλου


Εκδικάστηκε, σήμερα ύστερα από αρκετές αναβολές, στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Σούπερ Λιγκ, η προσφυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διαδικασία κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, αντίθετα με παρόμοιες υποθέσεις που δεν διαρκούν περισσότερο από δεκαπέντε λεπτά.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μετά από μια εβδομάδα περίπου, ενώ κατατέθηκαν τα σχετικά έγγραφα υπομνήματα και από τις δυο αντίπαλες πλευρές.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ