VIRAL

Παίκτης της Φινλανδίας έκλεψε την παράσταση στο ματς με την Αγγλία, έχοντας τατουάζ με τον Ρούνεϊ να ψαρεύει

England's Declan Rice, right, is challenged by Finland's Topi Keskinen during the Group F UEFA Nations League soccer match between England and Finland at Wembley Stadium in London, Tuesday, Sept. 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Declan Rice, right, is challenged by Finland's Topi Keskinen during the Group F UEFA Nations League soccer match between England and Finland at Wembley Stadium in London, Tuesday, Sept. 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο αγώνας της Αγγλίας με την Φινλανδία για την League B του Nations League απέκτησε έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή, με παίκτη των φιλοξενουμένων να έχει χτυπήσει τατουάζ τον... Γουέιν Ρούνεϊ να ψαρεύει.

Η Αγγλία φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης (10/9) στο "Γουέμπλεϊ" την Φινλανδία στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της League B στο Nations League, με το ματς να μην μαγεύει το κοινό στο πρώτο μέρος έχοντας λίγες αξιόλογες φάσεις αλλά το BBC να βρίσκει τον πρωταγωνιστή με χαρακτηριστική ευκολία.

Αυτός ήταν ο Τόπι Κέσκινεν που ήταν στο αρχικό σχήμα των Φινλανδών, με το αγγλικό μέσο να αποκαλύπτει με... πειστήρια (τα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter) το ασυνήθιστο τατουάζ του με το οποίο φανέρωσε δύο από τις αδυναμίες του.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ και το ψάρεμα έγιναν... ένα, αφού στο τατουάζ που έχει χτυπήσει, ο Άγγλος παλαίμαχος φορ (ο αμέσως προηγούμενος πριν από τον Χάρι Κέιν που έφτασε τις 100 συμμετοχές με τα τρία λιοντάρια, εν έτει 2014) ψαρεύει!

TAGS VIRAL ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ