ΤΡΙΚΑΛΑ

Παίκτης των Τρικάλων ο Ρομπέρ

Παίκτης των Τρικάλων ο Ρομπέρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την έκτη τους μετεγγραφή ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα, που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μπερτράν Ρομπέρ. Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό του. Τέλος ο Παπαπαναγιώτου.

Μια ακόμη μετεγγραφική κίνηση για τα Τρίκαλα, που προχώρησαν στην απόκτηση του Μπερτράν Ρομπέρ, με τον 33χρονο κεντρικό μέσο να ανακοινώνεται από την ομάδα για να την βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football.gr. Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό του.

Αναλυτικά:

"Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Μπερτράν Ρομπέρ. Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1983 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο Μπερτράν Ρομπέρ ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Μονπελιέ ΣΚ, προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια από το 2001 έως το 2004 στην μεγάλη κατηγορία στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γαλλίας. Από το 2004 έως το 2007 αγωνίστηκε με την Γκινγκάμπ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Το 2007 αγωνίζεται ξανά στην μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας με την Λοριάν ως τον Δεκέμβριο, οπότε παραχωρείται δανεικός ως το τέλος της σεζόν στην Αζαξιό που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Επιστρέφει στην Λοριάν αλλά την σεζόν 2008-09 αγωνίζεται ελάχιστα. Το καλοκαίρι το 2009 αποφασίζει να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας και υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό. Με την ομάδα της Κομοτηνής γνώρισε τον υποβιβασμό την πρώτη του σεζόν στην ομάδα παρά τις κατά γενική ομολογία εξαιρετικές εμφανίσεις του. Έμεινε στην ομάδα για άλλη μια σεζόν αν και αυτή αγωνιζόταν στην Β εθνική αλλά αν και συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις δεν πέτυχε την άνοδο με τον Πανθρακικό.

Το καλοκαίρι του 2011 μετά το τέλος του συνεργασίας με τον Πανθρακικό υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ως αλλαγή στον εκτός έδρας προκριματικό αγώνα του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ με την Νορβηγική Βαλερέγκα. Μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ μετακόμισε στην Κύπρο και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλων Λεμεσού. Ενώ το καλοκαίρι επέστρεψε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό".

Τέλος ο Παπαπαναγιώτου

"Ο ΑΟ Τρίκαλα κάνει γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαπαναγιώτου. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ολόθερμα καλή τύχη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".

Ο Γιώργος Παπαπαναγιώτου γνωστοποίησε ότι αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα , ενώ στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε θερμά τόσο τους φίλους του ΑΟ Τρίκαλα αλλά και τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Γιαλιά, αναλυτικά:

"Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου σ’ αυτήν την πόλη, τον κόσμο, σ αυτόν τον τόπο, την ομάδα, τους συμπαίχτες μου (φιλαράκια μου), τους προπονητές μου, τους φροντιστές και τους ανθρώπους που εργάζονται για την ομάδα 24 ώρες το 24ωρο (αφανείς ήρωες).

Τέλος ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κ. ΧΡΗΣΤΟ Γιαλιά και την οικογένειά του, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε όμορφες και δύσκολες στιγμές! Εύχομαι η αντεπίθεση να ξεκινήσει από αύριο στο ντέρμπι με την Καρδίτσα όπως έγινε και πέρυσι και η ομάδα στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Εθνική!! Είμαι περήφανος που φόρεσα τα χρώματα αυτής της ομάδας και νιώθω ευγνωμοσύνη!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ