ΑΡΗΣ

Παίρνει δανεικό τον Περέιρα

Παίρνει δανεικό τον Περέιρα
Περέιρα

Τα τυπικά απομένουνε για να ολοκληρωθεί η συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με αυτήν της ιταλικής Πάρμα για την απόκτηση του Ντανίλο Περέιρα.

Πρόκειται για τον 21χρονο Πορτογάλο αμυντικό χαφ η περίπτωση του οποίου ήρθε στο προσκήνιο από την στιγμή που δεν προχώρησε το φλερτ με τον Έντσο Καλίνσκι που παρέμεινε τελικά στο δυναμικό της Κίλμες.


Η συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με αυτήν της Πάρμα για τον Περέιρα κάνει λόγο για δανεισμό του για τον τρέχον ενάμιση χρόνο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2012.

Μία κίνηση που αποδεικνύει πως τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει πλέον οι δύο πλευρές αφού όπως είναι γνωστό στο ξεκίνημα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έγινε η μετακίνηση του Τόνι Κάλβο στην ιταλική ομάδα.


Κι όσο για τον Περέιρα; Η Πάρμα τον είχε αποκτήσει στα μέσα του Αυγούστου από την Μπενφίκα υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο πέντε ετών και χρειάζοντας να καταβάλλει το ποσό των 150.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον διεκδικούσανε επίσης οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ουντινέζε και Φιορεντίνα.


Εκτός του Περέιρα κι ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στην λίστα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με αυτό να είναι του 30χρονου Κροάτη διεθνή επιθετικού της ισπανικής Σπόρτιγκ Χιχόν Μάτε Μπίλιτς.


Από εκεί και πέρα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί το φλερτ με τον διεθνή Μεξικανό Νέρι Καστίγιο αφού χθες επιτεύχθηκε συμφωνία εκτός από τους Σικάγο Φάιερς των ΗΠΑ όπου αγωνίζεται δανεικός από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και με την πρωταθλήτρια Ουκρανίας.


Όσον αφορά τέλος τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Εντού της Ιντερνασιονάλ; Το ενδεχόμενο της απόκτησής του θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της πατρίδας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ