ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει γκολ από τους μέσους του ο Παναθηναϊκός

Παίρνει γκολ από τους μέσους του ο Παναθηναϊκός

Τα δεκατρία από τα τριάντα τρία γκολ της φετινής σεζόν για το τριφύλλι έχουν επιτευχθεί από παίκτες της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού. (VIDEO).

Την τύχη να έχει έναν σπουδαίο φορ, τον Μάρκους Μπεργκ, έχει φέτος ο Παναθηναϊκός με τον Σουηδό να μετράει ήδη εννιά γκολ στην φετινή σεζόν αλλά ένα από τα όπλα των πράσινων είναι και το γεγονός ότι οι παίκτες της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού σκοράρουν αρκετά συχνά.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 13 από τα 33 φετινά του γκολ από τους παίκτες του που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου και πατάνε στην αντίπαλη περιοχή.

Το ποσοστό των ποδοσφαιριστών της μεσαίας γραμμής αγγίζει το 40%, χαρακτηριστικά είναι 39,4% και σίγουρα είναι αρκετά υψηλό.

Πέντε είναι οι πράσινοι που έχουν σκοράρει με τον "τοξοβόλο" Αμπέντ να είναι πρώτος στην σχετική λίστα με πέντε τέρματα. Μάλιστα ο Γαλλοαλγερινός είναι και δεύτερος σκόρερ στην φετινή σεζόν για το τριφύλλι πίσω από τον Μπεργκ.

Οι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής που έχουν βρει δίχτυα για τον Παναθηναϊκό είναι οι Ντάνιελ Πράνιτς (3), Τάσος Λαγός (2), Αμπντούλ Ατζαγκούν (2) και Χρήστος Δώνης (1).

ΟΝΟ/ΝΟ ΓΚΟΛ
Μεχτί Αμπέντ 5
Ντανιέλ Πράνιτς 3
Τάσος Λαγός 2
Αμπντούλ Ατζαγκούν 2
Χρήστος Δώνης 1

Μόνο ο Νάνο το απόλυτο

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τα στατιστικά στοιχεία των πράσινων την φετινή σεζόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο μόνο ένας παίκτης του Παναθηναϊκού έχει το απόλυτο στην Σούπερ Λίγκα με 21 παρουσίες σε 21 παιχνίδια.

Ο λόγος για τον Νάνο ο οποίος έχει δώσει το παρών σε όλα τα φετινά ματς των πράσινων στην Σούπερ Λιγκ ενώ μόλις σε 2 από τις 21 αναμετρήσεις έχει γίνει αλλαγή στην διάρκεια της σεζόν δείχνοντας ότι αποτελεί ένα εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ