ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παίρνει Μάντσον ο Ατρόμητος

Παίρνει Μάντσον ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Μάντσον Ενρίκε Νασιμέντο Σάντος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Κραϊόβα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για τον Ατρόμητο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Μάντσον Ενρίκε Νασιμέντο Σάντος. Ο 26χρονος χαφ αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στην Κραϊόβα, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Μάρτιο λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

Ο Μάντσον είναι κλασικό "6άρι", φημίζεται για το δυναμικό παιχνίδι και τα κλεψίματα του, ενώ έχει την ικανότητα να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε οχτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Κραϊόβα, ενώ συνολικά κατέγραψε 64 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ με τη ρουμανική ομάδα.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Κορίνθιανς, της Παουλίστα, της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, καθώς και της Βασλούι. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, τότε αυτή θα είναι η έβδομη μεταγραφή για τους Περιστεριώτες μετά τους Θοδωρή Βασιλακάκη, Εμάνουελ Μένσα, Δημήτρη Γιαννούλη, Δημήτρη Χατζηισαΐα, Αντόνιο Ζούνιορ και Γιώργο Μανούσο.

Photo Credits: CS U Craiova Twitter

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ