ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει στο Μπολόνια - Έμπολι ο Κρίσετιγκ

foto Enrico Locci / Lapresse14 03 2015 Cagliari ( Italia )sportcalcioCampionato Serie A Tim Stagione 2014/2015 - Cagliari  vs EmpoliNella foto:  Crisetig Lorenzophoto Enrico Locci/Lapresse14 03  2015 Cagliari ( Italy )sportsoccerItalian Football Championship League A Tim 2014 /2015 - Cagliari  vs EmpoliIn the pic:   Crisetig Lorenzo
foto Enrico Locci / Lapresse14 03 2015 Cagliari ( Italia )sportcalcioCampionato Serie A Tim Stagione 2014/2015 - Cagliari vs EmpoliNella foto: Crisetig Lorenzophoto Enrico Locci/Lapresse14 03 2015 Cagliari ( Italy )sportsoccerItalian Football Championship League A Tim 2014 /2015 - Cagliari vs EmpoliIn the pic: Crisetig Lorenzo LAPRESSE

Μετά από 3 μήνες (και το ενδιαφέρον του Στραματσόνι), ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κρίσετιγκ στην ενδεκάδα της Μπολόνια εναντίον της Έμπολι.

Από τις 20 Σεπτεμβρίου έχει να αγωνιστεί στη Serie A o Λορέντζο Κρίσετιγκ, όταν ο τότε προπονητής Ντέλιο Ρόσι, τον είχε χρησιμοποιήσει ως αλλαγή για 35 λεπτά, στην εντός έδρας νίκη επί της Φροζινόνε με 1-0. Έκτοτε, ο 22χρονος κεντρικός χαφ συμπεριλαμβανόταν πάντα στην 18άδα, αλλά δεν εισήλθε σε κανένα παιχνίδι.

Όλως τυχαίως, μετά τις τάσεις φυγής που εκδήλωσε ο Κρίσετιγκ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ και την έρευνα που πραγματοποίησε ο Αντρέα Στραματσόνι για την υπόθεση (όπως σας πληροφόρησε το Sport24.gr) , ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να τον αρχίσει στην ενδεκάδα της Μπολόνια στο ματς με την Έμπολι.

Ο Ντοναντόνι ρωτήθηκε για τον Κρίσετιγκ και επισήμανε ότι "είναι ένας νέος παίκτης, με προοπτικές. Περιμένω από αυτόν να προσεγγίσει σωστά το παιχνίδι. Πρέπει να μου δείξει τι μπορεί να κάνει. Θα καταλάβει πως να δείξει τις ικανότητες και τη συμπεριφορά του".

Αναμφίβολα, ο τεχνικός διευθυντής της Μπολόνια, Πανταλέο Κορβίνο, αφού κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να διακόψει το δανεισμό και να επιστρέψει τον Κρίσετιγκ στην Ίντερ, τώρα θα προσπαθήσει να "γλυκάνει" τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ