ΑΡΗΣ

Πάλμα για το μέλλον του: "Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, έχω συμβόλαιο με τον Άρη"

Πάλμα για το μέλλον του: "Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, έχω συμβόλαιο με τον Άρη"
Ο Λουίς Πάλμα INTIME SPORTS

Ο Λουίς Πάλμα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Άρη επί της Ντινάμο Κιέβου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του, λέγοντας ότι δεν έχει ακόμα τίποτα επίσημο.

Ο Λουίς Πάλμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρη επί της Ντινάμο Κιέβου, καθώς σκόραρε με πέναλτι και έδωσε τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης στους κίτρινους για την πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Ο Ονδούριος μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε και στο μέλλον του λέγοντας ότι εν έχει κάποια επίσημη κρούση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Πάλμα στη NOVA: Για το ότι πέτυχε γκολ με την Αραράτ αλλά και τη Ντινάμο: "Ευχαριστώ τον θεό, αλλά χωρίς την προσπάθεια των συμπαικτών μου δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Δώσαμε τα πάντα. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς".

Για τη Ντινάμο και τη ρεβάνς: "Παίζουν καλά με την μπάλα, έχουν γρήγορους παίκτες και εκμεταλλεύονται τους χώρους στο κέντρο. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό".

Για τη νίκη στο πρώτο ματς: "Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και ότι είμαστε ανταγωνιστή ομάδα για το Κόνφερενς. Συμφωνώ με τον προπονητή".

Για το μέλλον του: "Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο πάνω στο τραπέζι δεν μπορούμε να πούμε κάτι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ