ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Έκανε δικό του τον Μπράιαν Λούι

Ο Μπράιαν Λούι κατά την παρουσίαση του από τον Παναιτωλικός | 29 Ιουνίου 20
Ο Μπράιαν Λούι κατά την παρουσίαση του από τον Παναιτωλικός | 29 Ιουνίου 2021 PRINT SCREEN

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Μπράιν Λούι ο οποίος θα ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου τη σεζόν 2021-22.

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου. Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο των ελλήνων φιλάθλων από την παρουσία του στην Super League Interwetten. Ο λόγος για τον Μπράιν Λουί τον οποίο είχαμε γνωρίσει πρώτη φορά την τριετία που αγωνίστηκε στον Αστέρα και συγκεκριμένα από το 2013 έως το 2016.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

"Ο Μπράιαν Λούι (Braian Lluy) είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Ο γεννημένος το 1989 Αργεντινός πλάγιος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας. Έχει αγωνιστεί στην Κίλμες, τη Μπόκα Ουνίδος και τον τελευταίο χρόνο στην Πλατένσε, ενώ από το 2013 έως το 2016 αγωνίστηκε στη χώρα μας με τον Αστέρα Τρίπολης".

*H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους. Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ