STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-2

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-2
πανηγυρική στο Αγρίνιο INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός πέρασε με 2-0 από το Αγρίνιο απέναντι σε έναν Παναιτωλικό για κλάματα. Μεγάλο ματς από Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (videos)

Ο Παναιτωλικός για 11ο σερί παιχνίδι έμεινε δίχως νίκη και έδειξε με την εμφάνιση του πως αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι με έξυπνο ποδόσφαιρο και έναν Σουμπίνιο σε μεγάλη μέρα, πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον μόνο με "αυτοκτονία" θα χάσουν το τρένο της παραμονής.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του πόσο "σοφτ" ομάδα είναι ο Παναιτωλικός, φαίνεται και από τα στατιστικά. Μηδέν κίτρινες κάρτες και μόλις 11 φάουλ, την ίδια στιγμή που ο Λεβαδειακός είχε 2 κίτρινες και 18 φάουλ.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Παρατηρητής: Σωμαρακάκης (Αθηνών)

Καιρός: Αρκετά σύννεφα

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τζενάμο, Κούσας, Παλαιολόγος, Αναστασιάδη, Άντι, Μουμίν (Θεοδωρίδης 46') Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (Καραμαλίκης 76'), Μπουμάλ (Ακαλέ 46'), Καμάρα

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Αλεξίου (Τομάς 65'), Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Μελισσάς (Βιάνα 71'), Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (Πόποβιτς 79').

Σκόρερ: - Ναπολεόνι (36' σουτ, 41' σουτ)

Κάρτες: Λισγάρας (33' κίτρινη), Ναπολεόνι (59' κίτρινη)

Καθάρισε από νωρίς

Τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης ήταν, ίσως, τα χειρότερα που έχουμε δει φέτος στο πρωτάθλημα. Καμία φάση, πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και σέντρες που οι αμυντικοί έδιωχναν όπως-όπως.

Όλα άλλαξαν όμως με τον Λεβαδειακό να παίρνει προβάδισμα δυο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, κυρίως λόγω της κακής νοοτροπίας των παικτών του Παναιτωλικού.

0-1: Το γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός μπορεί να χαρακτηριστεί είτε υποδειγματική αντεπίθεση, είτε από αυτά που λέμε πως δεν μπαίνουν καν σε ερασιτεχνικό αγώνα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού με τους Ρότσα και Καμαρά να είναι πάνω από τη μπάλα.

Ο πρώτος το εκτέλεσε, η μπάλα πήγε πάνω στο τείχος, ο Καμαρά πήγε να κάνει το σουτ όμως έπιασε αέρα και στη συνέχεια ο Ρότσα έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο με τον Σουμπίνιο να κλέβει και να φεύγει στην κόντρα με τον Ναπολεόνι. Την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ιταλό που ξεπέρασε τον Τζενάμο και με πλασέ σκόραρε.

0-2: Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Λεβαδειακό μετά από ένα ακόμα λάθος στη μεσαία γραμμή. Ο Αναστασιάδης έκοψε λάθος τον Σουμπίνιο που έβγαλε όμορφη πάσα, ξανά, στον Ναπολεόνι, ο οποίος με νέο πλασέ από πλάγιο θέση νίκησε τον Τζενάμο.

Πίεσε, αλλά...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να πιέζει όμως να μην μπορεί να φτάσει εύκολα απέναντι από τον Κυριακίδη. Ο Θεοδωρίδης πάντως, που πέρασε ως αλλαγή, έκανε ένα σουτ στο 59ο λεπτό, με τον Έλληνα πορτιέρο να πέφτει και να διώχνει.

Πάνω στη γραμμή!

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό έγινε στο 64ο λεπτό, όταν ο Μητρόπουλος πήρε μία κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ο Μουλόπουλος πάνω στη γραμμή έδιωξε μακριά!

Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χαριστέα να χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ. Ο έμπειρος στράικερ βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ατυχία

Ο Θεοδωρίδης, που μπήκε ως αλλαγή, χτύπησε άσχημα στο κεφάλι στο 85ο λεπτό και αναγκάστηκε να βγει εκτός με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να συνεχίσει με δέκα παίκτες μέχρι το τέλος.

Ο MVP της αναμέτρησης

Σουμπίνιο και Ναπολεόνι μοιράζονται τον τίτλο του MVP. Ο ένας κέρναγε ασίστ και ο άλλος "σκότωνε".

Ο αδύναμος κρίκος του αγώνα

Όλη η ομάδα του Παναιτωλικού. Προσπάθησε μεν στο δεύτερο μέρος, όμως τα λάθη του πρώτου ήταν τραγικά. Ειδικά το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Αγρινίου είναι δείγμα της χαλαρότητας που υπάρχει.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ