ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός, μεταγραφές: Λάτιν ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή με τον Αντρές Ρόα, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

Παναιτωλικός, μεταγραφές: Λάτιν ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή με τον Αντρές Ρόα, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο
Ο Αντρές Ρόα με τη φανέλα της εθνικής Κολομβία κόντρα στη Βραζιλία του Νεϊμάρ @2021 AP IMAGES/LEO CORREA

Στο Αγρίνιο για να υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό αναμένεται να βρεθεί εντός του Σαββατοκύριακου ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Αντρές Ρόα, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο.

Με στόχο να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός και να αποφύγει τους μπελάδες που μπήκε στην περσινή σεζόν, τερμάτισε 12ος με 20 βαθμούς στην κανονική διάρκεια και 9ος με 36 πόντους στα playouts, ο Παναιτωλικός συνεχίζει την ενίσχυσή του.

Οι Αγρινιώτες, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο, έφτασαν σε πλήρη συμφωνία με τον Αντρές Ρόα για συμβόλαιο μέχρι το 2025, με τον Κολομβιανό να αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου στην Ελλάδα να να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Πρόκειται για 31χρονο επιτελικό χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο φτερά της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Λατινικής Αμερικής, σε Αργεντινή και στην χώρα του, τελευταία του ομάδα ήταν η Ουρακάν από την οποία έμεινε ελεύθερος στης αρχές Ιουλίου, ενώ είναι και δύο φορές διεθνής με την εθνική Κολομβίας.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ