ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Νέα ρήξη χιαστού ο Λιάβας

Ο Λιάβας από παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη | 22 Νοεμβρίου 2020
Ο Λιάβας από παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη | 22 Νοεμβρίου 2020 IN TIME

Ο 20χρονος αμυντικός του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας, στάθηκε εκ νέου άτυχος καθώς στην επιστροφή από τη ρήξη χιαστού που είχε πάθει τον Φεβρουάριο του 2021 υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο άλλο γόνατο.

Άτυχος για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα έξι μηνών στάθηκε ο Γιώργος Λιάβας με το νεαρό αμυντικό του Παναιτωλικού να παθαίνει ρήξη χιαστού στο άλλο πόδι από αυτό που είχε χτυπήσει το Φεβρουάριο, όπου και πάλι είχε πάθει ρήξη χιαστού, και η επιστροφή του πλέον στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για το 2022

Ο 20χρονος αμυντικός είχε χτυπήσει την περσινή σεζόν στο παιχνίδι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και είχε υποστεί ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Πλέον βρισκόταν στο στάδιο επανόδου του και είχε αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει στο πρόγραμμα με μπάλα.

Στην προπόνηση της Τρίτης (10/8) ο Λιάβας χτύπησε αυτή τη φορά στο άλλο πόδι από τον πρώτο τραυματισμό και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη εκ νέου ρήξη χιαστού και τις επόμενες μέρες θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ