STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δέλλας: "Δεν το παρατήσαμε, πήραμε μία δίκαιη νίκη"

Ο Δέλλας και ο Σίμος στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Δέλλας και ο Σίμος στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ με σκορ 2-1 τόνισε ότι οι παίκτες του έφτασαν σε ένα δίκαιο τρίποντο.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 2-1 του ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten πετυχαίνοντας ανατροπή. Ο Τραϊανός Δέλλας μετά από το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στη Νova ότι η ομάδα του πήρε μία δίκαιη νίκη.

"Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά που ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε η τελική πάσα. Σίγουρα το πρώτο γκολ δυσκόλεψε την προσπάθεια μας, παρ’ όλα αυτά τα παιδιά δεν το παράτησαν το παιχνίδι και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη" δήλωσε συγκεκριμένα.

Από την άλλη, ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, τόνισε ότι η ομάδα του έχασε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να είχε κερδίσει.

"Αντί να σκοτώσουμε το παιχνίδι, το χάσαμε κιόλας. Είναι δύσκολο να αξιολογήσω το πως χάσαμε. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε από την αρχή της χρονιάς, χρειάζεται ωριμότητα αμυντικά και επιθετικά. Χάσαμε έναν αγώνα που έπρεπε να τον κερδίσουμε" υποστήριξε στην κάμερα της Nova.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ