STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Είχαν από ένα ημίχρονο

Φάση από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό
Φάση από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (8/8) το βράδυ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Αγρινίου με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής (8/8) στο Emileon. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο με την ομάδα του Αγρινίου να είναι καλύτερη στον πρώτο ημίχρονο και τον ΠΑΣ να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό χάθηκε στο 29' όταν ο Ντουάρτε έδωσε στον Τσιγγάρα, αυτός σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λοντίγκιν ενώ στο 43' οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι όταν ο Τσιγγάρας έδωσε στον Μεντόζα με τον Λοντίγκιν να αποκρούει.

Το δεύτερο μέρος άνηκε στον ΠΑΣ που έχασε αρχικά διπλή ευκαιρία στο 47' με διαδοχικά σουτ των Περέα και Τριάδη που έπιασε αρχικά ο Ροντρίγκες και εν συνεχεία έφυγε άουτ.

Στο 53' ο Μορέιρα έκανε το σουτ με τον Ροντρίγκες να διώχνει σε κόρνερ ενώ στο 57' ο Περέα απέφυγε τον Βργκοτς, έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει και πάλι με τα πόδια.

Η καλύτερη φάση της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 87' όταν ο Σιόντης σε κενή εστία ουσιαστικά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες (60’ Μελίσσας), Λούι (75’ Μπελεβώνης Στ.), Μαλής (46’ Βργκοτς), Κορνέλιους, Περέιρα, Μεντόσα (60’ Καρέλης), Τσιγγάρας (75’ Μπελεβώνης Χρ.), Φλόρες (75’ Φυτόπουλος), Ντίας (60’ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Βέργος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Τριάδης Π, Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε, Σνάιντερ, Μορέιρα, Πίρσμαν, Λιάσος, Περέα.

Έπαιξαν και οι: Κάργας, Σιόντης, Σούλης, Λώλης, Γκαντάρφσκι, Οικονομόπουλος, Γροσδάνης, Μίνα, Καραγιάννης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ