ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Στο Αγρίνιο ο Οικονόμου για συζητήσεις

Παναιτωλικός: Στο Αγρίνιο ο Οικονόμου για συζητήσεις
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Παναιτωλικός συζητάει με τον Μάριο Οικονόμου για να τον εντάξει στο ρόστερ του σε μια σπουδαία κίνηση από πλευράς της ομάδας του Αγρινίου.

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχωράει ο Παναιτωλικός ο οποίος ετοιμάζεται να εντάξει στο ρόστερ του τον 31χρονο διεθνή αμυντικό Μάριο Οικονόμου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σαμπντόρια μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Ο Οικονόμου έχει ταξιδέψει ήδη στο Αγρίνιο για να έχει απευθείας συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και να επαναπατριστεί.

Ο έξι φορές διεθνής ποδοσφαιριστής έχει μια σπουδαία καριέρα στην πλάτη του και δη στο εξωτερικό καθώς βρέθηκε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2013, παίρνοντας μεταγραφή απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2014 πήγε στην Μπολόνια, όπου έμεινε για πέντε σεζόν, με δανεισμούς σε ΣΠΑΛ, Μπάρι και ΑΕΚ, η οποία έγινε κι η επόμενη ομάδα του.

Την τελευταία διετία βρισκόταν στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος με το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ