ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ιωαννίδη η ευρωπαϊκή λίστα του για τα ματς με την Μπότεφ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ιωαννίδη η ευρωπαϊκή λίστα του για τα ματς με την Μπότεφ
INTIME

Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο φετινό παιχνίδι του στην Ευρώπη, απέναντι στην Μπότεφ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην UEFA τη λίστα των παικτών που θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για τα δύο ραντεβού του με την Μπότεφ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League και λίγες ημέρες πριν από την πρώτη μάχη, που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, έκανε γνωστή τη λίστα που δήλωσε στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους παίκτες που θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις κόντρες με τους Βούλγαρους.

Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον 25χρονο διεθνή φορ να μην έχει πάρει μέρος στην προετοιμασία λόγω τραυματισμού που κουβαλάει και τους πράσινους να μην θέλουν να τον πιέσουν, ρισκάροντας κάποιο νέο τραυματισμό.

Απόντες από την ευρωπαϊκή λίστα είναι επίσης ο Μάγκνουσον, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν, καθώς και Πέρεθ, αφού χρειαζόταν να "θυσιαστεί" ένας παίκτης (επιτρέπονται μέχρι 17 ξένοι) για να συμπληρωθεί η λίστα των γηγενών.

Αναλυτικά, η ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μπακασέτα, Λημνιό, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση των πρασίνων, η List B θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ