ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία και στην Πορτογαλία για τον τραυματισμό του Ιωαννίδη λόγω Σπόρτινγκ

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Ανησυχία και στην Πορτογαλία για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, "έπαιξε" σε όλα τα μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας η αναγκαστική του αλλαγή, λόγω του ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ συνεχίζουν να γράφουν για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη και μάλιστα οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας έχουν εκτενείς αναφορές για τον τραυματισμό του διεθνούς φορ στο φιλικό της εθνικής μας ομάδας, με τη Γερμανία στο Μένχενγκλαντμπαχ.

Για παράδειγμα η A BOLA αναφέρει ότι άσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με πρόβλημα στον ώμο, έπειτα από μία πτώση μετά από σύγκρουση με τον Ρούντιγκερ. Παράλληλα τονίζει πως ο Ιωαννίδης είναι ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους της Σπόρτινγκ για την επίθεση. Συγκεκριμένα γράφει πως τα "λιοντάρια συζητούν με τον Παναθηναϊκού και πιστεύουν ότι μπορούν να αποκτήσουν τον Ιωαννίδη με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπενθυμίζεται, ότι η Σπόρτινγκ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και την ερχόμενη σεζόν θα παίξει στο League Stage του Champions League. Σε ό,τι αφορά πάντως στον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι ο παίκτης αυτό το καλοκαίρι δεν πωλείται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ