ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από νωρίς στο ξενοδοχείο οι οπαδοί πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο EUROKINISSI

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής (6/11) στις 16:30 έξω από το ξενοδοχείο, απ' όπου θα αποχωρήσει η αποστολή της ομάδας, για να την αποθεώσουν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) στη Λεωφόρο.

Το απόγευμα της Κυριακής (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στη Λεωφόρο στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού", που βλέπουν την ομάδα τους να πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο των νικών στα πρώτα 10 παιχνίδια, είναι ενθουσιασμένοι, κάτι που φάνηκε και από τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Στόχος είναι οι Πράσινοι να κάνουν το "11 στα 11"¨κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό τους, γι' αυτό και οι οπαδοί θα βρεθούν από νωρίς την Κυριακή, στις 16:30, στο ξενοδοχείο της ομάδας, για να αποθεώσουν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και να τους συνοδεύσουν έως τη Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ