STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός-Άρης 0-1

Παναθηναϊκός-Άρης 0-1
ΑΡΗΣ ΓΚΟΛ ΜΠΕΛΕΜ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε άλλη μια εντός έδρας ήττα φέτος, αυτή την φορά απο τον Άρη (1-0)

Οι «πράσινοι» μετά την νίκη στην Ξάνθη έδειξαν πάλι το απογοητευτικό τους πρόσωπο εντός Αθήνας και μετά τις δύο εντός έδρας ήττες με τον Εργοτέλη και Ατρόμητο, ηττήθηκαν και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, σπάζοντας άλλη μια παράδοση 22 ετών (από το 85’-86’).
Χρυσός σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» η αλλαγή του Κίκε Ερνάντεθ, Ροζέριο Μπελέμ που στο 90’ λύτρωσε την ομάδα του και τις αύξησε τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα (80’ Νίλσον), Σέριτς, Μόρις, Μπίσκαν, Τζιόλης Λεοντίου, Νίνης (70’ Θεοδωρίδης), Παπαδόπουλος (70’ Ρομέρο), Μάντζιος, Σαλπιγγίδης

Αρης (Κίκε Ερνάντεθ): Χαλκιάς, Γόγολος (64’ Πέρεζ), Κολτσίδας, Τίνγκα, Βαγγελή, Παλαθουέλος, Κυριάκος (55’ Τούτα), Νεμπεγλέρας, Γκαρσία (55’ Μπέλεμ), Πάουλο Κόστα, Κόκε

Διαιτητής: Τσίκινης Η. (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πασπαλιάρης Α. (Πειραιά), Παπαδάκης Ε. (Λασιθίου)
Κίτρινες: Μπίσκαν, Σέριτς, Ρομέρο / Παλαθουέλος

Με μια ματιά
Με τους Ιγκόρ Μπίσκαν και Αντονι Σέριτς θέλησε να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Αρη, ο Βίκτορ Μουνιόθ την ομάδα του «τριφυλλιού». Ο Ισπανός τεχνικός που εξέπληξε με την χρησιμοποίηση κυρίως του έμπειρου Κροάτη μεσοαμυντικού στο αρχικό σχήμα μετά από το ματς με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (για το Κύπελλο), ξαναέφερε στο βασικό σχήμα τον Παπαδόπουλο.

Ο αρχηγός των «πράσινων» μετά την κόκκινη στην Καλαμαριά και την απουσία του στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, επανέφερε τον διεθνή παίκτη και πάλι στην αριστερή πλευρά λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Αντρέα Ιβανσιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κίκε Ερνάντεθ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τους Σπύρο Γόγολο αλλά και τον Τάσο Κυριάκο. Ο έμπειρος αμυντικός πήρε την θέση του τιμωρημένου Κουλοχέρη μαζί με την «παλιοσειρά», Γιώργο Κολτσίδα στο κέντρο ενώ στα άκρα ήταν οι Βαγγελή (δεξιά) και Τίνγκα (αριστερά).

Στην μεσαία γραμμή οι Νεμπεγλέρας και Γκαρσία (πιο μπροστά) στο κέντρο ενώ στα πλάγια ήταν οι Κυριάκος (δεξιά) και Πάουλο Κόστα (αριστερά) που βοηθούσαν τον Σέρχιο Κόκε στην γραμμή κρούσης.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες σε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι είχαν από μια καλή επιθετική προσπάθεια, με τους φιλοξενούμενους να «αγγίζουν» το γκολ. Αρχικά στο 10’ οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία όταν ο Σαλπιγγίδης έφυγε στον αιφνιδιασμό αλλά αντί να πλασάρει τον Χαλκιά προτίμησε την πάσα στον Μάντζιο, αλλά ο Κολτσίδας γλύτωσε με προβολή την ομάδα του.

Στην αντεπίθεση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Κυριάκος μετά την ασίστ του Γκαρσία βγήκε στην πλάτη του Σέριτς αλλά το πλασέ του χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Εμπεντε και πέρασε άουτ, με τον Καμερουνέζο γκολκίπερ να διαμαρτύρεται στους οπαδούς του.

Ενα εκρηκτικό τετράλεπτο (17’-21’) δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν είτε από λανθασμένη επιλογή στην τελική προσπάθεια, είτε από τις σωτήριες επεμβάσεις του Κώστα Χαλκιά.

Στο 17’ ο Λεοντίου βρήκε τον Παπαδόπουλο και εκείνος «έκοψε» στον Σαλπιγγίδη αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Βύντρα από δεξιά έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο αρχηγός των «πράσινων» έκανε την κεφαλιά και ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο διεθνής επιθετικός στο αμέσως επόμενο λεπτό δεν σούταρε σωστά όταν μετά από πολύ καλή εναλλαγή των Σαλπιγγίδη και Μάντζιο η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο, αλλά το αδύναμο σουτ του μπλόκαρε εύκολα ο Χαλκιάς.

Οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ ισορρόπησαν γρήγορα τον ρυθμό του ματς με τον Γιόναν Γκαρσία να κάνει πολύ καλή δουλειά στο κέντρο και λίγο πριν την συμπλήρωση του ημίωρου (27’) ο Ισπανός μέσος από πλεονεκτική θέση σούταρε πολύ δυνατά αλλά άστοχα, απειλώντας την εστία του Εμπεντε.

Με πρωταγωνιστές τους Λεοντίου και Σαλπιγγίδη ( ο πρώτος εκτέλεσε φάουλ και ο δεύτερος έκανε την κεφαλιά) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, τόσο στο 31’ όσο και στο 35’.

Η ατυχία του Ελληνα επιθετικού ολοκληρώθηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό (36’) όταν και πάλι μετά την σέντρα του Σέριτς από αριστερά αμαρκάριστος δεν έκανε την κεφαλιά όπως θα ήθελε προκαλώντας την απογοήτευση στον ίδιο και τους λιγοστούς οπαδούς του «τριφυλλιού».

Στην τελευταία καλή στιγμή για τα πρώτα 45 λεπτά, την «σκυτάλη» των χαμένων ευκαιριών πήρε ο Μάντζιος ο οποίος στο 42’ μπορεί να απέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν ανάλογο από αυτό που θα επιθυμούσε και ο ίδιος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τους δύο προπονητές και με τα πρώτα δέκα λεπτά να είναι όπως και στην αρχή του αγώνα αναγνωριστικά. Πρώτος στις κινήσεις στην σκακιέρα ήταν ο Κίκε Ερνάντεθ όταν στο 55’ «έριξε» στο ματς τους Τούτα και Μπέλεμ αντί των Κυριάκο και Γκαρσία, δίνοντας τονωτικές «ανάσες» στην μεσαία του γραμμή.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη έγινε στο 56’ ο Παπαδόπουλος εξαπέλυσε ένα ξαφνικό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Αρη που εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Αρη, ολοκλήρωσε τις αλλαγές του βάζοντας στο παιχνίδι τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλεξ Πέρεζ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την μεσαία του γραμμή. Ο συμπτριώτης του Βίκτορ Μουνιόθ απάντησε με τους Θεοδωρίδη και Ρομέρο στην θέση των Νίνη και Παπαδόπουλο.

Στο παιχνίδι οι «κιτρινόμαυροι» καλά οργανωμένοι στην μεσαία γραμμή και ακόμα καλύτερα στην αμυντική τους λειτουργία δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι στον Χαλκιά.
Οι «πράσινοι» μετά από ένα ανιαρό 25λεπτο, αποφάσισαν να αυξήσουν ρυθμούς και στο τελευταίο 20λεπτο του ματς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στην καλύτερη ευκαιρία της επανάληψης, στο 72’ μετά την σέντρα του Ρομέρο, ο Μάντζιος μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά ανάγκασε τον Χαλκιά να αποκρούσει με το πόδι.

Ενα λεπτό αργότερα (73’), ο Ρομέρο θέλησε να «μιμηθεί» τον συμπατριώτη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και με το χέρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά, μετά την σέντρα του Θεοδωρίδη, αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα του κ. Τσίκινη.

Την πίεση των γηπεδούχων προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Ερνάντεθ και σε μια ξαφνική αντεπίθεση στο 77’ προσπάθησαν να «κλέψουν» το ματς αλλά το επικίνδυνο σουτ του Τούτα απομάκρυνε σωτήρια ο Εμπεντε.

Η απάντηση των «πράσινων» ήρθε και πάλι με άλλη μια χαμένη ευκαιρία όταν στο 78’, μετά την σέντρα του Θεοδωρίδη ο Ρομέρο πάσαρε στον Μάντζιο αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ.

Ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου για την ομάδα που δεν μπορεί να πετύχει γκολ χάνοντας ευκαιρίες επιβεβαιώθηκε στο 90’, όταν ο Μπέλεμ με εντυπωσιακή ενέργεια απέφυγε και τον Εμπεντε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του «τριφυλλιού», στέλνοντας στα ουράνια τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Συνέντευξη Τύπου
Βίκτορ Μουνιόθ
"Για τέτοιου είδους αγώνες είναι δύσκολο να δώσεις εξήγηση. Με τον τρόπο που παίξαμε όλα έδειχναν οτι έπρεπε να είμαστε νικητές. Tα πρώτα 45 λεπτά ήταν εξαιρετικά, ο Άρης έκανε μόνο ένα σουτ, εμείς απο την πλευρά μας κάναμε ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι, χωρίς να σημειώσουμε όμως γκολ και αυτό είναι το σημαντικό, παρά την δράση που είχε ο αγώνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τον ρύθμο, όχι όμως όπως στο πρώτο, κάναμε αλλαγές να φρεσκάρουμε την ομάδα, είχαμε ευκαιρίες, ένα γκολ ακυρώθηκε λόγω του χεριού, δεν είμαι ικανοποιημένος λόγω της ήττας. Μια μεγάλη ομάδα όταν δεν μπορεί να νικήσει σε τέτοιους αγώνες, τουλάχιστον δεν πρέπει να χάσει και σε αυτή την ήττα έχουμε όλοι την ευθύνη μας.

Νομίζω οτι ειναι συγκυρία οι τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες.μερικές φορές παίζει ρόλο και η τύχη. Είχαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, όποιος δεν είδε αυτό τον αγώνα θα πει άλλη μια ήττα, όμως όποιος είδε αυτό τον αγώνα θα έχει άλλη εικόνα".





Κίκε Ερνάντεθ
"Στο σημείο που βρισκόμαστε το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί για να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ, είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση των παικτών μου και πρέπει να πω οτι ο Χαλκιάς ήταν σε πολύ καλή μέρα και βοήθησε για το αποτέλεσμα. Σήμερα αναγνωρίζουμε οτι είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν και πρέπει ν' αναγνωρίσω οτι οι παίκτες θέλουν να κάνουν πάντα τα πράγματα σωστά.

Είναι αλήθεια οτι στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς προσπαθήσαμε να πιέσουμε για να μην δώσουμε χώρους, μερικές φορές που προσπαθείς να παίξεις καλά δεν τα καταφέρνεις, ο Παναθηναϊκός όμως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία".



Μίκαελ Νίλσον
"Στα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο δεν παίξαμε καλά, όμως σήμερα παίξαμε καλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά είμασταν άτυχοι και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αυτό ήταν το μοναδικό μας πρόβλημα, οτι δεν φτάσαμε στο γκολ. Είναι δύσκολο να πεις οτι δεν είναι καλό να χάνεις, μπορεί να μας επηρεάσει και για τον τελικό αφού και αυτό είναι ένα παιχνίδι που κρατάει 90 λεπτά. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι, όμως πριν έχουμε ένα άλλο σημαντικό ματς με την Λάρισα και πρέπει να το πάρουμε για ν' ανεβάσουμε την ψυχολογία μας,

Αν με τις ευκαιρίες ο Σαλπιγγίδης είχε σκοράρει, θα έπρεπε να έχουμε νικήσει με 2-3 γκολ. Ήταν απλά ατυχία. Αυτός τα βάζει συνήθως,έπρεπε να είχε σκοράρει".



Λάμπρος Σκόρδας
"Κάναμε σημαντικό βήμα για το ΟΥΕΦΑ, είμασταν καλοί και τυχεροί, βάζουμε πλώρη για την 4η θέση αλλά πρέπει να πάμε σταθερά και προσγειωμένα. Ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει έξτρα πριμ και δεν βλέπω τον λόγο να μην το πάρουν οι παίκτες. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία".

Κώστας Χαλκιάς
"Δεν εξασφαλίσαμε την 4η θέση με αυτή τη νίκη, θέλουμε δυο ακόμα νίκες για να μπορούμε να μιλάμε για Ευρώπη".

Γιώργος Κολτσίδας
"Οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μας πίεσε και είχε ευκαιρίες, δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα απο αυτό το ματς, όμως πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είμαστε κοντά στην 4η θέση, ήταν σημαντική νίκη για το ΟΥΕΦΑ αλλά και γενικότερα για την ομάδα. Ο Άρης την φετινή χρόνια είχε στόχο να φτιάξει μια ομάδα και όχι να εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη".
Όλα τα λεφτά
Ο Κώστας Χαλκιάς που για άλλη μια φορά έδωσε την απάντηση του στους επικριτές δείχνοντας την κλάση του ως τερματοφύλακας.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απουσία του κόσμου που ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ούτε η πρόκριση στον τελικό με το «διπλό» μέσα στην Ξάνθη, δεν ικανοποίησε τους φίλους του «τριφυλλιού», ούτε η εκπληκτική ηλιόλουστη μέρα στο ΟΑΚΑ.
Το Live του αγώνα
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοικτά...
8' Οφσάιντ Αρης : Κόκε
10' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Λάθος στην μεσαία γραμμή απο τους παίκτες του Άρη, ο Σαλπιγγίδης πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή αλλά δεν είχε δυνάμεις να σουτάρει και προσπάθησε να γυρίσει για τον Μάντζιο αλλά πρόλαβε ο Κολτσίδας και απομάκρυνε.
11' Ευκαιρία Αρης : Κυριάκος
Ωραία κάθετη πάσα για τον Κυριάκο που μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού απο τα δεξιά, αλλά δεν έκανε καλό σουτ και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Εμπέντε.
14' Ευκαιρία Αρης : Κόκε
Σέντρα του Κυριάκου απο τα δεξιά, ο Κόκε με καταπληκτικό τρόπο πήρε την μπάλα και βρέθηκε απέναντι απο τον Εμπέντε, ωστόσο ο Καμερουνέζος έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
17' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Εξαρετικός συνδυασμός Λεοντίου-Παπαδόπουλου, ο δεύτερος έκανε κάθετη πάσα για τον Σαλπιγγίδη, αλλά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έκανε σωστό πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ.
18' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Γύρισμα του Βύντρα απο τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Παπαδόπουλος χωρίς να σηκωθεί έκανε κεφαλιά απο το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Χαλκιάς με εκπληκτική επέμβαση παραχώρησε κόρνερ.
20' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Σαλπιγγίδης βγήκε απο τ' αριστερά και γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Μάντζιος την άφησε για τον Παπαδόπουλο που ακολουθούσε αλλά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έκανε καλό σουτ και η μπάλα απομακρύνθηκε.
25' Οφσάιντ Αρης : Κόκε
27' Ευκαιρία Αρης : Γιόναν Γκαρσία
Ο Κόκε έγινε κάτοχος της μπάλας έξω απο την περιοχή, προσπάθησε να περάσει κάθετη πάσα στον Πάουλο Κόστα, όμως η μπάλα κόντραρε και έφθασε στον Γιόναν Γκαρσία που επιχείρησε σουτ απο το ημικύκλιο αλλά έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία του Εμπέντε.
31' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Εκτέλεση φάουλ απο τα δεξιά με τον Λεοντίου, κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στην "καρδιά" της περιοχής, νέα εκπληκτική επέμβαση απο τον Χαλκιά χαμηλά στην γωνία και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
35' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Εκτέλεση φάουλ απο τ' αριστερά, νέα κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στην περιοχή, η μπάλα πάνω απο την εστία.
36' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Γύρισμα του Σέριτς απο τ' αριστερά, ο Σαλπιγγίδης και πάλι την κεφαλιά αλλά η μπάλα γι' άλλη μια φορά θα καταλήξει άουτ.
42' Σουτ Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ο Μάντζιος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και μπήκε στην περιοχή απο τα δεξιά, αλλά έκανε αδύναμο σουτ και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Χαλκιά.
45' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Ο Σαλπιγγίδης μπαίνει απο τ' αριστερά στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και τελικά έχασε την μπάλα.
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
55' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Μπέλεμ στην θέση του Γιόναν Γκαρσία.
55' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Τούτα στην θέση του Κυριάκου.
56' Σουτ Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Σουτ του Παπαδόπουλου απο το ύψος της περιοχής διώχνει σε κόρνερ ο Χαλκιάς.
57' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Μπίστσαν
57' Κίτρινη κάρτα Αρης : Παλαθουελος
64' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Πέρεζ στην θέση του Γόγολου.
65' Φάουλ Αρης : Πάουλο Κόστα
Εκτέλεση φάουλ απο τον Πάουλο Κόστα, μακριά απο την εστία του Εμπέντε η μπάλα.
66' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Σέριτς
67' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Σέντρα του Νίνη απο τα δεξιά, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν απομάκρυναν αλλά ο Παπαδόπουλος δεν έκανε καλό πλασέ και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Χαλκιά.
70' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ρομέρο στην θέση του Παπαδόπουλου.
70' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Θεοδωρίδης στην θέση του Νίνη.
72' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Επέλαση του Θεοδωρίδη απο τ' αριστερά, κεφαλιά του Μάντζιου απο το ύψος της μικρής περιοχής, διώχνει με τα πόδια ο Χαλκιάς, σουτ του Λεοντίου απο το ύψος της περιοχής, άουτ η μπάλα.
74' Ακυρωθέν γκολ Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Γύρισμα του Θεοδωρίδη απο τ' αριστερά, ο Ρομέρο προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή και έσπρωξε την μπάλα με το χέρι στα δίχτυα, ωστόσο ο Τσίκινης σωστά ακύρωσε το γκολ.
74' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Ρομέρο
78' Ευκαιρία Αρης : Τούτα
Ο Τούτα μπήκε στην περιοχή απο τα δεξιά και έκανε σουτ, ο Εμπέντε έπεσε σωστα και απομάκρυνε.
80' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Νίλσον στην θέση του Βύντρα.
86' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Μπίστσαν
Σέντρα του Μάντζιου απο τ' αριστερά, κεφαλιά του Μπίστσαν, άουτ η μπάλα.
89' Γκολ Αρης : Μπέλεμ
Ο Μπέλεμ έγινε κάτοχος της μπάλας απο τα δεξιά μετα απο γύρισμα στ' αριστερά, απέφυγε τον Εμπέντε και μπροστά σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
93' Λήξη αγώνα








































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ