ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-1

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-1
Κατσουράνης, Καραγκούνης

Mετά από μισάωρη διακοπή λόγω επεισοδίων και χημικών ο ΠΑΟ νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (vid)!

Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, τις ήττες με Ολυμπιακό και Γαλατασαράι, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μιεώνοντας και πάλι την διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό. Οι "πράσινοι" αν και μπήκαν καλά στο ματς, πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ και ένα δέυτερο σχεδόν στο ημίωρο, έδειξαν πάλι σημάδια "αυτοκτονίας".
Αρχικά από στημένη και πάλι φάση είδαν τον Μελισσά ανενόχλητο να σκοράρει και καθοριστική στιγμή είναι η απομάκρυνση του Ζιλμπέρτο Σίλβα πάνω στην γραμμή στο 77' σε πλασέ του Μπρίτο που δεν ισοφάρισε το ματς. Τελικά, στο φινάλε ο Σισέ... πέτυχε το ένατο φετινό του γκολ (που έψαξε από την αρχή, είχε και δοκάρι) και "κλείδωσε" την νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Διαιτητής: Κύρκος Δ. (Ηπείρου)
Βοηθοί διαιτητή: Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας) / Τάτσης Δ. (Ηπείρου)
Τέταρτος διαιτητής: Τσινιάρης Μ. (Αθηνών)

Κίτρινες: Ρουκάβινα, Νίνης, Κατσουράνης, Σισέ (Παναθηναϊκός) / - (Ατρόμητος)
Κόκκινες: Σαρμιέντο

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (82' λ.τρ. Μαρίνος), Καραγκούνης, Ρουκάβινα (71' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αναστασάκος (66' Καραγκούνης Θ.), Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης (88' Καραλής), Καλαντζής (73' Κουτσόπουλος).
Με μια ματιά
Με τους Σεϊταρίδη και Νίνη να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα παρέταξε την ομάδα του ο Χενκ Τεν Κάτε σε συνάρτηση με τις επιλογές του στο ματς της Κωνσταντινούπολης την περασμένη Πέμπτη. Με δεδομένη την απουσία του Σαριέγκι αλλά και αυτές των Σαλπιγγίδη, Λέτο, ο Γιούρκας πέρασε στα δεξιά με τον Βύντρα να γίνεται παρτενέρ του Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Στην άκρα της μεσαίας γραμμής επανήλθε ο Νίνης αντί του Σιμάο.

Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του Περιστερίου ο τεχνικός της Γιώργος Δώνης, έχοντας επιθετικές βλέψεις με συμπαγές μεσαία γραμμή. Οι δύο ψηλοί επιθετικοί Περόνε και Αναστασάκο ήταν στην γραμμή κρούσης έχοντας βοήθεια από πίσω με τους Μπίτρο, Καλαντζή (άκρα) και Σφακιανάκη, Σαρμιέντο στον άξονα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού την πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να την μετατρέψουν σε γκολ. Συγκεκριμένα μετά την πίεση των πρώτων λεπτών, ο Καραγκούνης θα βγάλει σέντρα από τα αριστερά στον Κατσουράνη, και εκείνος στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει το 1-0 με σουτ στην γωνία του Μιχαηλίδη, πετυχαίνοντας πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ, στο 6'.

Το γκολ αυτό έδωσε "φτερά" στους παίκτες του Τεν Κάτε που προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την καλή ψυχολογία και να πετύχουν άμεσα ένα ακόμα γκολ για να "κλειδώσουν" από νωρίς το ματς. Στο 11' από στημένη φάση και φάουλ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε μέσα από το "τείχος" αλλά ο έμπειρος πορτιέρο των φιλοξενούμενων έπεσε στην γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Περιστεριώτες αντέδρασαν θέλοντας να μπουν στο ματς και βγήκαν σε μια οργανωμένη επίθεση από αριστερά με τον Μπρίτο να βγαίνει σε θέση βολής αρκετά πλάγια και η σέντρα σουτ επιχείρησε ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Τζόρβα σε κόρνερ. Με την φάση αυτή οι 350 φίλοι του Ατρόμητου ξεσηκώθηκαν στην Θύρα 18, που φιλοξενούνταν ζητώντας από την ομάδα τους ένα γκολ.

Ιδια σχεδόν φάση για τους παίκτες του Δώνη, που έδειχναν να εκμεταλλεύονται ένα "νεκρό" διάστημα των "πράσινων" και έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν από δεξιά ο Νάστος έκανε εξαιρετική κούρσα, έβγαλε την σέντρα αλλά ο Περόνε μόνος του έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ, προς απογοήτευση όλων των συμπαικτών του και του πάγκου.

Η φάση αυτή "θορύβησε" τους γηπεδούχους που βγήκαν στην αντεπίθεση, και ο Νίνης στο 19' βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην περιοχή αλλά αρκετά πλάγια και ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε με τα πόδια. Το παιχνίδι είχε "ανοίξει" και από τις δύο ομάδες που έπαιζαν ανοικτά "κυνηγώντας" για διαφορετικούς λόγους το γκολ.

Ο Ατρόμητος στο 26' με τον Μπρίτο και πάλι απείλησε με τεχνικό σουτ αλλά ο Τζόρβας έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σισέ μετά από κάθετη του Νίνη, παραβίασε την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά ο Γάλλος επιθετικός υποδέχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τελικά ευτύχησαν να πανηγυρίσουν και πάλι λίγα λεπτά μετά όταν στο 33', ο Καραγκούνης εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια και μετά από προβολή του Καλαντζή, ο Κατσουράνης με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε και πάλι τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και όγδοο την φετική χρονιά. Το 2-0 έδωσε άλλο αέρα στους "πράσινους" που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ στα επόμενα λεπτά.

Αρχικά, στο 36' το δυνατό σουτ του Ρουκάβινα πέρασε μόλις άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κροάτης μεσοεπιθετικός βρήκε με κάθετη πάσα τον Σισέ αλλά το πλασέ του Γάλλου σταρ σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη, απογοητεύοντας τον ίδιο.

Στο 39' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για χέρι του Βύντρα σε σέντρα του Καλαντζή, αλλά ενδεχομένως ο Κύρκος να μην είχε καλή οπτική θέση και έδειξε να συνεχιστεί με κόρνερ το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο 10λεπτο είχαν την πλήρη εδαφική υπεροχή εκμεταλλευόμενοι την "καθήζηση" των γηπεδούχων, που επαναπαύθηκαν στο 2-0. Ετσι, στο 42' και πάλι ο Καλαντζής μετά την σέντρα του Μελισσά, έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Τζόρβα. Ομως ότι δεν κατάφερε ο στράικερ των Περιστεριωτών, το πέτυχε ο Μελισσάς. Μετά το κόρνερ του Μπρίτο, στις καθυεστερήσεις του πρώτου μέρους, ο αμυντικός του Ατρόμητου ανενόχλητος με κεφαλιά, μείωσε σε 2-1 βάζοντας "φωτιά" στο παιχνίδι και πάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν δύσκολα σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα καθώς μετά από επίθεση αντι-εξουσιαστών σε διμοιρία των ΜΑΤ που φυλούσαν τους οπαδούς του Ατρομήτου και εκεί ξεκίνησαν όλα. Επεισόδια εκτός του ΟΑΚΑ, και διακοπή στο 53' με τους παίκτες να κλαίνε και να μην μπορούν ν' αγωνιστούν, με συνέπεια με εντολή του κ. Κύρκου να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Μετά από 25 λεπτά αναμονής για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα (ευτυχώς που είχε σταματήσει και η βροχή) οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και μετά από 5 λεπτά "ζέσταμα" άρχισαν και πάλι το ματς.

Με ένα διαιτητικό λάθος, άρχισε το ματς στο ΟΑΚΑ, όταν ο Νίνης στο 55' ανατράπηκε μέσα στην περιοχή καθαρά από τον Μπλένχιο αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού του Κύρκου, ο Ηπειρώτης διαιτητής έδειξε φάουλ πάνω στην γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπρίτο από αριστερά αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 61' έγινε επίσης μια φάση για την οποία οι απόψεις διίστανται, αφού ο Σισέ έφυγε με κούρσα προς τηςν αντίπαλη εστία και πριν σουτάρει ακριβώς στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Σαρμιέντο τον μάρκαρε με τον Κύρκο να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρηθήκαν για την απόφαση αυτή θεωρώντας πως στην φάση έρχονταν και ο Μπλένχιο να μαρκάρει.

Στο 68' ο Σισέ σούταρε από μακριά αλλά ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε την μπάλα ενώ ο Γάλλος επιθετικός αρχικά είδε τον επόπτη να τον σταματάει με υπόδειξη οφ σαιντ στο 70' με τους "πράσινους" να διαμαρτύρονται. Οι δύο τεχνικοί άρχισαν τις αλλαγές προκειμένου να δώσουν "ανάσες" στους παίκτες τους. Ο Τεν Κάτε "έριξε" στο ματς τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Ρουκάβινα και ο Δώνης τον Κουτσόπουλο αντί του "κουρασμένου" Καλαντζή.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν έδειχναν διατεθειμένοι να παραδώσουν τα "όπλα" και στο 77' "άγγιξαν" την ισοφάριση, όταν ο Μπρίτο βγήκε από τα αριστερά, πρόλαβε να πλασάρει αλλά ως απομηχανής "θεός" να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

Στο 81', ο Ολλανδός τεχνικός απέσυρε λόγω τραυματισμού από τον άθλιο αγωνιστικό χώρο τον άτυχο Νίνη και έριξε στην θέση του τον Στέργο Μαρίνο, που επέστρεψε μετά από μακρά απουσία και συμπτωματικά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το φινάλε όφειλε ένα γκολ για τον Σισέ, που τελικά το πέτυχε στο 90', μετά και την εκπληκτική ασίστ του Χριστοδουλόπουλου, ο Γάλλος επιθετικός πλάσαρε σωστά και νίκησε για τρίτη φορά τον Μιχαηλίδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.

Συνέντευξη Τύπου
Γιώργος Δώνης (προπονητής Ατρόμητου): " Η ομάδα μου προσπάθησε πολύ στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του ματς. Οταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε κερδίσει στις λεπτομέρειες. Δημιουργήσαμε φάσεις και μετά το 2-0 και παρόλο που είχαμε καλό ημίχρονο, είμασταν πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλω να σταθώ σε δύο σημεία που ήταν για μας καθοριστικά. Σε όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου και προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του ματς αλλά και στην αποβολή του Σαρμιέντο.

Θετικό όμως είναι το γεγονός ότι αποκτούμε πλέον νοοτροπία στην ομάδα που χτίζουμε και βγάζουμε παίκτες που εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου όπως για παράδειγμα ο Περόνε. Και κάτι ακόμα επειδή είμαστε ομάδα που παίζει από πίσω κάναμε λάθη στον τομέα αυτό δίνοντας εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο, πράγμα που θα πρέπει να βελτιώσουμε στην συνέχεια.



".

Χενκ Τεν Κάτε (προπονητής Παναθηναϊκού): " Ηταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη με δύσκολες συνθήκες, πίεση, άγχος, υπύρχε διακοπή του αγώνα κάτι που δεν είναι καλό για καμία ομάδα αφού τους διακόπτει τον ρυθμό και το χειρότερο απ' όλα η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε με χωράφι. Ενα χωράφι για να τρώνε οι αγελάδες.

Ειχαμε πολλές ευκαιρίες, τρεις από αυτές τις κάναμε γκολ, θα μπορούσε να ήταν επτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και τρία γκολ όμως.

(για την πίεση του κόσμου μετά το 2-0, σε παίκτες, τι πρέπει να γίνει): Οταν προηγείσαι με 2-0, φυσιολογικά δεν πρέπει να υφίστασαι πίεση και να συνεχίσεις να προσπαθείς να έχεις κατοχή και να δημιουργείς ευκαιρίες. Η πίεση όμως παρέμεινε μεγάλη. Δεν έχει σημασία αν ο κόσμος ζητάει να συνεχίσεις ακόμη περισσότερο επιθετικά. Οι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, να φτάσουν στο ημίχρονο με 2-0 και να διαχειριστούν ξανά την κατάσταση στο επόμενο 45λεπτο.

Ομως εμείς δεχθήκαμε γκολ στο φινάλε και μάλιστα από έναν παίκτη που ήταν αφύλακτος στην περιοχή μας. Στη φάση αυτή θα έπρεπε ένας από τους Σισέ και Ρουκάβινα να είχε ακολουθήσει το νούμερο 8 του Ατρόμητου. Το είδα, το υπέδειξα, αλλά ήταν αργά. Η ζημιά έγινε.

Η πίεση είναι μεγάλη και αυτό δεν έχει να κάνει με τον βαθμολογικό πίνακα. Eχει να κάνει με το γεγονός ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Oταν χάνεις από τον Ολυμπιακό, χάνεις πολλά περισσότερα από ένα απλώς παιχνίδι.

Τώρα χρειαζόμαστε άλλες δύο νίκες, για να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο, αλλά αυτό θα συμβεί λειτουργώντας υπό αυτές τις συνθήκες της πίεσης. Το γνωρίζουμε και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό"









".

Εισιτήρια: 9759 / Εισπράξεις: 120769

Όλα τα λεφτά...
Το πρώτο γκολ των "πράσινων" σε ότι αφορά την εκτέλεσή του, με τον Κατσουράνη να σκοράρει στην κίνηση. Η στήριξη των φίλων του Περιστερίου που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ημίχρονο μεταξύ οπαδών (και των δύο ομάδων) με την αστυνομία μια μέρα που είναι αφιερωμένη στον άδικο χαμό του μαθητή Αλέξη, που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του ματς. Ακόμα ας ξεχάσουμε, τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων στην άμυνα και τα δύο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα σε χέρι του Βύντρα και ανατροπή του Νίνη) που δεν έδωσε ο Κύρκος στο ματς.
Video με τα γκολ της αναμέτρησης

To Live του αγώνα... από τον Γιώργο Χριστοφόρου
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Κύρκος(Ηπείρου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης(Πιερίας), Τάτσης(Ηπείρου)
4ος: Τσινιάρης(Αθηνών)
Παρατηρητής: Καλαθενός(Δωδ.νήσου)



Η 11άδα των γηπεδούχων
Τεν Κάτε: Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Σισέ.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Δώνης: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αναστασάκος, Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καλαντζής.
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα η ομάδα του Ατρόμητου.
2' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Πρώτο κόρνερ στην αναμέτρηση για την ομάδα του ΠΑΟ.
6' Γκολ Παναθηναϊκός 1-0
Ο Καραγκούνης θα βγάλει ωραία μπαλιά από τα αριστερά στον Κατσουράνη έξω από την μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, με τον τελευταίο να κάνει σουτ στην κίνηση και να γράφει το 1-0. Πραγματικά πολύ όμορφο γκολ.
11' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Καραγκούνης θα εκτελέσει φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχή, ο Μιχαηλίδης θα πέσει στην γωνία του και θα σώσει.
12' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Μπρίτο θα μπει από τα αριστερά και θα κάνει σέντρα-σουτ, όμως ο Τζόρβας που ήταν σε ετοιμότητα θα διώξει σε κόρνερ.
17' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Νάστος ανέβηκε από τα δεξιά και έκανε την σέντρα στον Περόνε που ήταν ολομόναχος μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.
20' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Νίνης θα κάνει τις ντρίπλες από τα δεξιά και θα βρεθεί σε καλή θέση, όμως το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Μιχαηλίδης.
22' Σχόλιο
Ο Καντέ θα βγει προσωρινά από το ματς καθώς έχει ματώσει στο φρύδι του, μετά από κόντρα με τον Περόνε.
26' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Μπλένχιο που είχε προωθηθεί θα κάνει το σουτ, όμως ο Τζόρβας θα διώξει.
33' Γκολ Παναθηναϊκός 2-0
Ο Γιώργος Καραγκούνης θα εκτελέσει φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει πάνω σε πολλά πόδια και τον Κώστα Κατσουράνη από κοντά να γράφει το 2-0.
35' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Σισέ θα ανέβει από τα αριστερά και θα δώσει πάσα στον Ρουκάβινα στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο τελευταίος θα κάνει το σουτ, που θα περάσει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.
36' Δοκάρι Παναθηναϊκός
Μαγική μπαλιά του Ρουκάβινα στον Σισέ που θα κάνει το πλασέ, όμως η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.
40' Σχόλιο
Ο Βύντρα θα βρει με το χέρι την μπάλα μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, μετά από σέντρα του Καλαντζή, ο διαιτητής της αναμέτρησης λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
42' Ευκαιρία Ατρόμητος
Ο Μελισσάς θα κάνει την σέντρα από τα αριστερά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ, ο Καλαντζής μόνος του θα πάρει την κεφαλιά, αλλά θα την στείλει έξω.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Δυο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.
45' Γκολ Ατρόμητος 2-1
Ο Μελισσάς μετά από εκτέλεση κόρνερ θα πηδήξει μόνος του και θα πάρει την κεφαλιά, κάνοντας το 2-1.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
47' Ευκαιρία
Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει έμεσο φάουλ μετά από γύρισμα του Σαρμιέντο στον Μιχαηλίδη. Ο Σισέ θα κάνει το σουτ στην εκτέλεση του,με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μαζεύει την μπάλα.
50' Σχόλιο
Έξω από το γήπεδο έχει γίνει χρήση χημικών ουσιών, καθώς γίνονται επεισόδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιες θύρες να έχουν αδειάσει.
53' Διακοπή αγώνα
Το παιχνίδι θα διακοπεί, καθώς οι παίκτες έπεσαν κάτω από τα δακρυγόνα που πέφτουν έξω από το γήπεδο.
54' Σχόλιο
Το παιχνίδι αρχίζει και πάλι μετά από μισή ώρα διακοπής.
55' Φάουλ Παναθηναϊκός
Ο Νίνης θα μαρκαριστεί μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, ο διαιτητής ωστόσο θα δώσει φάουλ.
55' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Νίνη
61' Κόκκινη κάρτα Ατρόμητος
Ο Σαρμιέντο ανέτρεψε τον Σισέ ενώ ο τελευταίος έβγαινε τετ α τετ με τον Μιχαηλίδη, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.
65' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Καραγκούνης θα πάρει την θέση του Αναστασάκου.
71' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ρουκάβινα έξω, στη θέση του ο Χριστοδουλόπουλος.
73' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Κουτσόπουλος μέσα στην θέση του Μελισσά.
76' Ευκαιρία Ατρόμητος
Εκτέλεση φάουλ από τον Κουτσόπουλο, ο Μπρίτο από καλή θέση δεν θα μπορέσει να πλασάρει.
78' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη.
82' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Νίνης αποχωρεί τραυματίας, στη θέση του ο Μαρίνος.
88' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Σφακιανάκης έξω, στη θέση του ο Καραλής.
90' Γκολ Παναθηναϊκός
Ατομική ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε ωραία πάσα στον Σισέ, που έκανε το πλασέ και το 3-1.
90' Λήξη αγώνα



























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ