ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στην Μπότεφ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στην Μπότεφ
INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Παναθηναϊκού στη χρονιά με αντίπαλο την Μπότεφ (25/07, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το Match Center του SPORT24) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ είναι σειρά του Παναθηναϊκού να ριχθεί στη μάχη της Ευρώπης, με το ΟΑΚΑ να "φοράει" και πάλι τα καλά του για να υποδειχθεί τους φιλάθλους του "τριφυλλιού".

Οι "πράσινοι" το βράδυ της Πέμπτης (25/07, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το Match Center του SPORT24) υποδέχονται την βουλγάρικη Μπότεφ, με Ντιέγκο Αλόνσο στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού να παρατάσσει μία ομάδα δίχως εκπλήξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι στη λίστα των πρασίνων, ενώ ο Τετέ είναι εκτός αποστολής και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Αναπληρωματικοί: Λοντίγκιν, Λίλο, Ζέκα, Σπόραρ, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Κώτσιρας, Μπάλντοκ, Κάτρης, Βέρμπιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ