ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι όροι στο επικείμενο deal με την Σπέτσια για την αγορά του Ντραγκόφσκι

Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι
Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι EUROKINISSI SPORTS

Το SPORT24 παραθέτει όλους τους οικονομικούς όρους της μεταγραφής του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι απ’ την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Η επιστροφή του αθλητικού διευθυντή της Σπέτσια, Εντουάρντο Μασία στην Ιταλία θα οριστικοποιήσει τις εξελίξεις γύρω απ’ την εξαγορά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι απ’ τον Παναθηναϊκό, όπου υπάρχει πλέον συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ, σε όλα τα σημεία όπου κατεγράφησαν διαφωνίες κι εκκρεμότητες τις προηγούμενες μέρες.

Η ιταλική ομάδα έχει αποδεχθεί την τελευταία φόρμουλα που της προτάθηκε από τους "πράσινους" και τα πάντα δείχνουν πλέον δρομολογημένα με τον "Ντράγκο" να περιμένει το "πράσινο φως" για να φύγει από την Πολωνία όπου βρίσκεται και να ενταχθεί ξανά στο "τριφύλλι".

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η τελική βάση συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές περιλαμβάνει ένα φιξ ποσό που θα φτάσει το 1.750.000 ευρώ, συν ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους. Ποσό πολύ, πολύ χαμηλότερο απ’ την οψιόν αγοράς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ (συν 500.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους) που είχε μπει στην πρώτη συμφωνία του περασμένου Γενάρη.

Αυτό που διευκρινίστηκε τις προηγούμενες ημέρες, ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα απ’ τον Παναθηναϊκό, όπου υπάρχει και εκεί συμφωνία έπειτα από αρκετές ημέρες συζητήσεων.

Τελική ανταλλαγή emails

Εξίσου σημαντικό, όχι για το τώρα, αλλά για το... μετά και το μέλλον, είναι το γεγονός πως στο deal του Παναθηναϊκού με την Σπέτσια (η οποία εκτός όλων των άλλων "καιγόταν" να βγάλει από τον προϋπολογισμό της το συμβόλαιο ύψος 1,1 εκατ. ευρώ που είχε ο Ντραγκόφσκι για τη σεζόν 2024/25) δεν έχει συμπεριληφθεί ποσοστό μεταπώλησης της ιταλικής ομάδας. Κοινώς η Σπέτσια δεν κρατάει ποσοστό δικαιωμάτων επί του 26χρονου γκολκίπερ κι αυτό είναι κάτι που ήθελε και το πέτυχε εντέλει ο Παναθηναϊκός έπειτα απ’ τη διαδικασία διαπραγμάτευσης των τελευταίων εβδομάδων.

Τις προσεχείς ώρες αναμένεται να γίνει η τελική ανταλλαγή emails ανάμεσα στις δύο ομάδες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον "Ντράγκο" να υπογράφει 3ετές συμβόλαιο με τους "πράσινους" με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Πιθανότατα δε, η ενσωμάτωσή του θα γίνει απευθείας απ' την Πολωνία στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος και να μην χρειαστεί να κάνει διπλό ταξίδι, περνώντας εξετάσεις κι εργομετρικά επί αυστριακού εδάφους.

Στην Αυστρία ο "Ντράγκο" έως την Τετάρτη

Οι Ιταλοί μάλιστα σε σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "spezia1906.com" εκτός από την επιβεβαίωση για την επικείμενη συμφωνία των δύο κλαμπ, ανέφεραν πως ο Ντραγκόφσκι θα ταξιδέψει στην Αυστρία έως την Τετάρτη (26/6).

"Κάτι λείπει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, που στην πραγματικότητα δεν ήταν το δικαίωμα εξαγοράς (σ.σ. η ρήτρα δηλαδή) αλλά μια νέα διαπραγμάτευση, που μπορεί να έχει τελειώσει αύριο. Είναι πιθανό ο Ντραγκόφσκι να μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι "πράσινοι" ξεκινούν την σεζόν με τα προκριματικά του Europa League κόντρα σε Πλόβντιβ ή Μάριμπορ στις 25 Ιουλίου. Αυτή την στιγμή, ο τερματοφύλακας περιμένει απλώς ένα σήμα από την Σπέτσια και θα μπορούσε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη" ανέφερε το ιταλικό δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ