ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπακασέτα και Γεντβάι η τελευταία προπόνηση στην Αυστρία

Οι Νίκας και Ζέκα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία
Οι Νίκας και Ζέκα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε για τελευταία φορά την Παρασκευή (5/7) στην Αυστρία, το Σάββατο θα παίξει φιλικό με αντίπαλο την Μπραουνσβάικ, ενώ στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Μπακασέτας και Γεντβάι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του στην Αυστρία καθώς το Σάββατο (6/7) θα δώσει φιλικό με αντίπαλο την Μπραουνσβάικ και στη συνέχεια η αποστολή του τριφυλλιού θα επιστρέψει στη βάση της.

Η προπόνηση διεξήχθη την Παρασκευή (5/7) το πρωί με τους Μπακασέτα και Γεντβάι να μένουν εκτός για προληπτικούς λόγους και να είναι οι μόνοι απόντες στο απουσιολόγιο του Αλόνσο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η παρουσία του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Το σαββατιάτικο φιλικό στο Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Μπραουνσβάικ θα σημάνει και το τέλος του βασικού σταδίου της θερινής προετοιμασίας του Τριφυλλιού.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τον Ντιέγκο Αλόνσο και το επιτελείο του να δίνουν κεντρικές κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Οι μόνοι που δεν συμμετείχαν στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους ήταν οι Μπακασέτας, Γεντβάι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ