ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τζούριτσιτς και κόντρα στον Ατρόμητο, ίωση ο Βέρμπιτς

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς θα χάσει και το παιχνίδι της Κυριακής (17/12) με τον Ατρόμητο ενώ απών από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς.

Η επόμενη του οδυνηρού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από την ευρωπαϊκή συνέχεια είχε προπόνηση για τους πράσινους καθώς την Κυριακή (17/12) ακολουθεί ένα δύσκολο ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Μάλιστα αντί να μειωθούν οι απουσίες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αυτές αυξήθηκαν καθώς εκτός του Τζούριτσιτς και ο Βέρμπιτς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω ίωσης. Ο Σέρβος μέσος δεδομένα θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο ενώ για τον Σλοβένο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και όλα θα εξαρτηθούν με το αν θα πάρει μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου ή όχι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ