ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού, κανονικά θα συμμετάσχει στη διαδικασία

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού, κανονικά θα συμμετάσχει στη διαδικασία
Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει κανονικά στη διαδικασία.

Κανονικά θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα το σχετικό αίτημα του Ολυμπιακού για να μη συμμετάσχουν οι πράσινοι.

Αρχικά ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος είχε επισημάνει ότι: "Δεν εννοώ πως μπορεί να παρεμβαίνει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με κύρια παρέμβαση. Το αίτημα μου είναι να μην επιτρέψετε καν την παράσταση του Παναθηναϊκού όχι να την επιτρέψετε και να αποφασίσετε με την απόφαση".

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο δικηγόρος Δημήτρης Βαγιάκος ανέφερε: "Εδω δεν εξετάζεται το πειθαρχικό κομμάτι, εδώ εξετάζεται το κύρος του αγώνα, θα έπρεπε να είμαστε διάδικοι σε αυτή τη δίκη και θα πρέπει να γίνει δεκτή η κύρια παρέμβαση μας και αυτό είναι το παράπονο μας προς την πρωτοβάθμια απόφαση. Και για αυτό ασκήσαμε έφεση. Ο μόνος τρόπος να πάρουμε μέρος σε αυτή τη δίκη στο κύρος του αγώνα είναι η κύρια παρέμβαση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ