ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Είχε στη λίστα του τον Ζενεσιό, που οδεύει στην Λιλ, σύμφωνα με την Equipe

Ο προπονητής της Ρεν, Μπρουνό Ζενεζιό, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ για τα playoffs της φάσης των 16 του Europa League 2022-2023 στο "Βόισκα Πολσκιέγκο", Βαρσοβία | Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023
Ο προπονητής της Ρεν, Μπρουνό Ζενεζιό, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ για τα playoffs της φάσης των 16 του Europa League 2022-2023 στο "Βόισκα Πολσκιέγκο", Βαρσοβία | Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/MICHAL DYJUK/AP IMAGES

Σύμφωνα με την Equipe, ο Μπρούνο Ζενεσιό πρόκειται να αναλάβει τη Λιλ, ενώ είχε βρεθεί στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού.

Εκτός απροόπτου, ο Μπρούνο Ζενεσιό πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιλ, ως διάδοχος του Πάουλο Φονσέκα, όπως αναφέρει η Εquipe. Ο 57χρονος βρίσκεται χωρίς ομάδα, μετά το διαζύγιο του με την Ρεν τον περασμένο Νοέμβριο.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ζενεσιό βρέθηκε στο στόχαστρο της Νις, που προσέλαβε τον Χάισε, της Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά, αλλά και του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε σοβαρά με τη γαλλική αγορά, κοιτάζοντας μεγάλα ονόματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο Ζενεσιό σύμφωνα με την Εquipe, ενώ προ ημερών έγινε επαναπροσέγγιση με τους εκπροσώπους του Ρουντί Γκαρσιά, αλλά η πλευρά του πρώην τεχνικού της Νάπολι ήταν ξεκάθαρη πως θέλει να συνεχίσει ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ