ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ | 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Φώτης Ιωαννίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ | 14 Ιανουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Εκτός της τελικής 20άδας που ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης αν και αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του τριφυλλιού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αν και συμπεριλήφθηκε μετά την προπόνηση του Σαββάτου στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εν τέλει έμεινε εκτός 20άδας.

Αφού έγινε γνωστή η ενδεκάδα που αποτελείται από τους: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Αράο, Κώτσιρα, Μαντσίνι, Μπακασέτα, Αϊτόρ και Γερεμέγεφ έγιναν γνωστοί και οι παίκτες που είναι στον πάγκο του τριφυλλιού.

Αυτοί είναι οι Λοντίγκιν, Πέρεθ, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Ακαϊντίν και ο διεθνής Έλληνας επιθετικός που δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει των αγώνων που έρχονται ενώ εκτός είναι και ο Ξενόπουλος.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ενώ οι Κώστας Γουλής και Σάββας Τζιομπάνογλου μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ