ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής από το ματς με τον Άρη ο Μπρινιόλι, λόγω προβλήματος στην πλάτη

Ο Μπρινιόλι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Μπρινιόλι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη στο "Βικελίδης" λόγω προβλήματος στην πλάτη, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την εστία των πρασίνων.

Με τον Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από την εστία του και όχι με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Αιτία ένα μυϊκό πρόβλημα στην πλάτη που αντιμετωπίζει ο Ιταλός πορτιέρε (κάτι ανάλογο είχε και πέρυσι), με τον Μπρινιόλι να κάνει συνεχόμενες θεραπείες και να δοκιμάζει στο ζέσταμα αλλά οι πόνοι να είναι αφόρητοι και να τίθεται οριστικά νοκ-άουτ.

Σημειώνεται πως ρόλο αναπληρωματικού κίπερ στο ματς αναλαμβάνει ο Γιάννης Σουρδής, ο οποίος μπήκε στην αποστολή για να πλαισιώσει τον Λοντίγκιν, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του βασικού για το τριφύλλι.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Κλεϊνχέισλερ, Παλάσιος, Τσέριν, Ιωαννίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ