ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός εθνικής Πολωνίας ο Ντραγκόβσκι λόγω του τραυματισμού του

Παναθηναϊκός: Εκτός εθνικής Πολωνίας ο Ντραγκόβσκι λόγω του τραυματισμού του
Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόβσκι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός στον προσαγωγό που ταλαιπωρεί τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόβσκι δεν του στέρησε μόνο τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά ανακάλεσε και την κλήση του στην εθνική Πολωνίας για τα επερχόμενα ματς του Nations League.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού (06/10) ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ έγινε γνωστό ότι ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόβσκι έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό του, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί καν στην "πράσινη" αποστολή και τη θέση του κάτω από την εστία να πάρει ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο εν λόγω τραυματισμός στερεί από τον τερματοφύλακα του "τριφυλλιού" την παρουσία του στα προσεχή ματς της εθνικής Πολωνίας με Πορτογαλία εκτός (12/10, 21:45) και Κροατία εντός (15/10, 21:45) για το Nations League.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας, ο Κάσπερ Τρελόβσκι της Ράκοβ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του στην τετράδα των γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ NATIONS LEAGUE ΠΟΛΩΝΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ