ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Βαγιαννίδης με ΑΕΚ, μέσα ο Μάγκνουσον

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μην παίρνει στην αποστολή τον Βαγιαννίδη και τον Μαξ. Στην αποστολή βρίσκεται ο Μάγκνουσον.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πήρε 22 παίκτες στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (29/9, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24). Εκτός έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης και ο τραυματίας Φίλιπ Μαξ που ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε μαζί του τον Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή με το τριφύλλι έως τώρα στη σεζόν.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο επέλεξε να κάνει ροτέισον στους ακραίους αμυντικούς και αποφάσισε να έχει στην αποστολή τους Μπάλντοκ και Κώτσιρα για τη θέση του δεξιού μπακ, αφήνοντας εκτός τον Βαγιαννίδη. Επίσης, ο τεχνικός των πράσινων επέλεξε τον Μάγκνουσον, διότι μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ, κάτι που έχει κάνει και με την εθνική Ισλανδίας. Ο Αλόνσο τον χρησιμοποίησε στη συγκεκριμένη θέση και στις προπονήσεις για να έχει μία εναλλακτική πίσω από τον Μλαντένοβιτς, ελλείψει του Μαξ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόβσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναχί, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ