ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στο πρέσινγκ και την ανάπτυξη έδωσε ο Αλόνσο

Ο Τάσος Μπακασέτας στη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού
Ο Τάσος Μπακασέτας στη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (29/6) δίνει το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο την Ουνιόν Χάους και ο Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος ζήτησε η προπόνηση να γίνει στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση έδωσε έμφαση στο πρέσινγκ και την ανάπτυξη του τριφυλλιού.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία συνεχίστηκε την Παρασκευή (28/6) με διπλή προπόνηση με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει και του πρώτου φιλικού της σεζόν, το Σάββατο (29/6) με αντίπαλο την Ουνιόν Χάους.

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα και μάλιστα το απόγευμα ο τεχνικός του τριφυλλιού ζήτησε η προπόνηση να διεξαχθεί στο Χάους, στο γήπεδο που θα γίνει το φιλικό του Σαββάτου και μάλιστα έδωσε έμφαση στην τακτική, το πρέσινγκ και την ανάπτυξη της ομάδας.

Σε πράγματα στα οποία θέλει να δουλέψει και να δει από την ομάδα του σε αυτό το πρώτο φιλικό της παιχνίδι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ακόμα μία ημέρα διπλής προπόνησης ήταν η Παρασκευή, έκτη από την ημέρα άφιξης στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρωί οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και γυμναστήριο. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μάγκνουσον, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Πάλμερ – Μπράουν.

Το απόγευμα η προπόνηση – κατόπιν επιθυμίας του Ντιέγκο Αλόνσο- διεξήχθη στο Χάους, στο γήπεδο όπου το Σάββατο θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της θερινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Ουνιόν Χάους.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε τακτικά κομμάτια που αφορούσαν ειδικότερα το πρέσινγκ και την ανάπτυξη παιχνιδιού. Στο φινάλε της προπόνησης οι Πράσινοι έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα".

Από τα κλου των προπονήσεων της Παρασκευής ήταν οι ευχές και το φατούρο στον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος είχε γενέθλια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ