ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Παναθηναϊκός: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ πριν από την έναρξη της προπόνησης

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε προπόνηση πριν από αγώνα με τη Λανς
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε προπόνηση πριν από αγώνα με τη Λανς EUROKINISSI SPORTS

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού κράτησε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη της προπόνησης, μετά από επιθυμία του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ σόκαρε και βύθισε στη θλίψη όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες, προκειμένου να "καθαρίσει" το μυαλό τους.

Τη Δευτέρα (14/10) οι πράσινοι επέστρεψαν στις προπόνησεις και πριν από την έναρξή της και κατόπιν επιθυμίας του Ουρουγουανού τεχνικού, όλοι οι ποδοσφαιριστές, το επιτελείο αλλά και εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, σχημάτισαν ένα κύκλο στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Την πρώτη τους προπόνηση μετά τη σοκαριστική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ουσιαστικά ήταν και η έναρξη της προετοιμασίας του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μαξ, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ντραγκόφσκι. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Ουναχί".

TAGS ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ