ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ιωαννίδης, πιθανή η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τον Άρη

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο Φώτης Ιωαννίδης (όπως και ο Φίλιπ Μαξ) ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (25/10) προπόνησης και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του, ενδεχομένως και με τον Άρη που είναι ανοικτό να μπει στην αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το παιχνίδι με την Τσέλσι και στρέφεται πλένο στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε αυτό το παιχνίδι είναι πιθανό να δώσει το παρών στην αποστολή ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο αρχηγός του τριφυλλιού ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Μαξ που αναμένεται να είναι διαθέσιμος.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού: "Μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι, οι Πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη (27/10, 18:00).

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ