ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπολόνια και Ιωαννίδη και γράφουν για συμφωνία της ομάδας με τον Έλληνα στράικερ

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είπε όχι στα 25 εκατομμύρια της Μπολόνια αλλά οι Ιταλοί επιμένουν πως η ομάδα της Ιταλίας τα έχει βρει σε όλα με τον μάνατζερ του Ιωαννίδη για τις απολαβές και το συμβόλαιο του Έλληνα στράικερ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση αυτό το καλοκαίρι γύρω από το όνομα του και ο Παναθηναϊκός έχει γίνει αποδέκτης πολλών εκατομμυρίων ευρώ για να πει ναι στην παραχώρηση του Έλληνα στράικερ.

Έως τώρα όμως οι προτάσεις από Σπόρτινγκ, Ίπσουιτς και Μπολόνια έχουν πέσει στο κενό. Τελευταία όλων η πρόταση των Ιταλών ύψους 25 εκατ. ευρώ στην οποία ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά.

Στην Ιταλία όμως ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Μπολόνια αναφέρει πως οι Ιταλοί έχουν ως σύμμαχο τον Έλληνα στράικερ καθώς υπάρχει συμφωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και στις απολαβές του 25χρονου επιθετικού.

Το δημοσίευμα του "1000cuorirossoblu.it" αναφέρει πως η αποχώρηση του Ζιρκζέ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιουργεί πρόβλημα αντικατάστασης στην επίθεση της Μπολόνια την οποία μπορεί να καλύψει ο Ιωαννίδης.

Απλά οι Ιταλοί αναφέρουν πως η πρόταση της ομάδας είναι στα 20 εκατ. συν δύο σε μπόνους και έχει κολλήσει καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει τουλάχιστον 25 συν ποσοστό μεταπώλησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόσταση δεν είναι αγεφύρωτη, αλλά ο Σαρτόρι και ο Ντι Βάιο πιστεύουν ότι τα 20 εκατομμύρια είναι το σωστό νούμερο για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ