ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη σύμφωνα με τους Πορτογάλους, αυτά τα λεφτά δίνει

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Επίσημη πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη έχει φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Αυτά είναι τα λεφτά που δίνει η πρωταθλήτρια της Liga Portugal για να πάρει τον Έλληνα διεθνή.

Προχωρημένη παρουσιάζουν οι Πορτογάλοι τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ στα γραφεία του Παναθηναϊκού έχει φτάσει μεγάλη οικονομική πρόταση.

Αυτή φτάνει τα 18.000.000 ευρώ, με τα 16 εκατομμύρια να είναι το εξασφαλισμένο ποσό, ενώ τα υπόλοιπα δύο να είναι με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Με βάση τα όσα υποστηρίζουν στη χώρα της Ιβηρικής, οι δύο πλευρές δεν απέχουν πολύ από μία συμφωνία, η οποία δεν αποκλείεται να πάρει επίσημη μορφή μεταξύ αυτής και της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα πάντως με την OJOGO, η οποία έχει πρώτο θέμα την πρόταση της Σπόρτινγκ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάψει ακόμη το "πράσινο" φως για την πώληση του Ιωαννίδη και δεν πρόκειται να το κάνει με ποσό μικρότερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν ότι οι πράσινοι δεν προτίθεται να πωλήσουν τον ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο υποστηρίζουν πως ο Ιωαννίδης είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στη Λισαβόνα.

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη σύμφωνα με τους Πορτογάλους, αυτά τα λεφτά δίνει

Επίσης, τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις της Σπόρτινγκ και ότι τα "λιοντάρια" δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν εύκολα τα όπλα, διότι ο Ιωαννίδης φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος ήταν η καλύτερη στην καριέρα του Έλληνα διεθνούς επιθετικού σε επίπεδο παραγωγικότητας, καθώς βρήκε 23 φορές δίχτυα και μοίρασε εννιά γκολ στους συμπαίκτες του σε 44 εμφανίσεις με τη φανέλα του "τριφυλλιού".

Από την άλλη, η Σπόρτινγκ κατέκτησε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και την ερχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο League Phase του Champions League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ