ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώθηκε η θλάση για Ιωαννίδη, αυτό είναι το διάστημα απουσίας του

Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώθηκε η θλάση για Ιωαννίδη, αυτό είναι το διάστημα απουσίας του
INTIME

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (8/10) ο Φώτης Ιωαννίδης, επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού περί απουσίας του διεθνούς φορ (τουλάχιστον) για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Φώτης Ιωαννίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο 23ο λεπτό του ντέρμπι, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και θα τεθεί off για τις επόμενες 20-25 μέρες.

Δεδομένα χάνει τα ματς της Εθνικής με την Αγγλία και την Ιρλανδία, αλλά και την πρώτη σειρά αγώνων του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (20/10), την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10) και πιθανότατα τον Άρη στο ΟΑΚΑ (27/10).

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός στον προσαγωγό άλλωστε, είναι απ’ τους πλέον "ύπουλους" και η αποκατάσταση μαζί με την επανένταξη, θα πρέπει να γίνουν με πάρα πολύ προσεκτικά βήματα, για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Από εκεί και πέρα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι είναι καλύτερα μετά την ενόχληση που αισθάνθηκε το Σάββατο (5/10) και τον έθεσε εκτός απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Φίλιπ Μαξ, καθώς έχει μία φλεγμονή στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων όλη την εβδομάδα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα χάσει ο Ιωαννίδης:

  • 10/10 Αγγλία - Ελλάδα (3η αγωνιστική Nations League)
  • 13/10 Ελλάδα - Ιρλανδία (4η αγωνιστική Nations League)
  • 20/10 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (8η αγωνιστική Stoiximan Super League)
  • 24/10 Παναθηναϊκός - Τσέλσι (2η αγωνιστική Conference League)
  • 27/10 Παναθηναϊκός - Άρης (9η αγωνιστική Stoiximan Super League)
  • 29/10 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (Πρώτο ματς για τη φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson)
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ