ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-1

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-1
Σισέ, Παναθηναϊκός

Με δύο γκολ του Σισέ (26', 66') και από ένα του Καραγκούνη (44') και Λέτο (93') ο ΠΑΟ νίκησε 4-1 τον Εργοτέλη

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Παναθηναϊκός έδειξε "πνεύμα νικητή" (όπως τόνισε στο match programme ο Καντέ) και σύντριψαν τους Κρητικούς νικώντας τους με το ευρύ 4-1, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους 30.000 και πλέον οπαδούς τους, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.
Παρά τα αμυντικά κενά κατά διαστήματα (η έλλειψη ενός "killer" αμυντικού) οι γηπεδούχοι έδειξαν "πυροβόλο" στον επιθετικό τομέα, πετυχαίνοντας για δεύτερη συνεχή φορά τέσσερα γκολ στον αντίπαλο, με τον Γάλλο να σκοράρει δις και να ανεβάζει τον δείκτη του στην λίστα των σκόρερ στα 13. Στα αξιοσημείωτα του ματς, οι κίτρινες που συμπλήρωσαν οι Σισέ και Κατσουράνης αλλά και οι αποδοκιμασίες προς τον Τζιόλη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με την "πράσινη" φανέλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Τσινιάρης Μιχάλης (Αθηνών)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Δ. (Μακεδονίας), Καρσιώτης Μ (Κορινθίας)


Παναθηναϊκός (Νίκος Νίοπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (63' Λέτο), Σαλπιγγίδης, Νίνης (73' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης, Ρομάνο, Ορφανός (72' Λεάλ), Σασιασβίλι, Τσεσνάουσκις (87' Καρέλης), Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Βερπακόφσκις (77' Μπούντιμιρ), Μπερτόσα.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Βύντρα, Σισέ (Παναθηναϊκός) / Ορφανός, Κορδονούρης, Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκης (Εργοτέλης)
Κόκκινες:-

Με μια ματιά


Με δεδομένες τις απουσίες των Σεϊταρίδη, Ρουκάβινα, Σιμάο, Μαρίνο, Μαχλελή και Γκάμπριελ ο τεχνικός των "πράσινων" Νίκος Νιόπλιας δεν άλλαξε ιδιαίτερα τα πλάνα του από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε συνάρτηση με το ματς της προηγούμενης χρονιάς εκτός ενδεκάδας ήταν ο διεθνής αμυντικός και ο Σιμάο που έχει υποχρεώσεις με την Μοζαμβίκη και ο Λέτο.

Την θέση τους είχαν πάρει ο Μπιάρσμιρ με τον Βύντρα να πηγαίνει δεξιά και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα μαζί με τον Κατσουράνη στο κέντρο. Στην επίθεση και τα άκρα της αντί του Αργεντίνου ήταν ο Νίνης με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Σισέ στην κορυφή.

Στην αντίπερα όχθη, και ο Νίκος Καραγεωργίου είχε να αντιμετωπίσει πολλές (9) απουσίες ωστόσο και ο Καβαλιώτης προπονητής δεν άλλαξε πολύ τα πλάνα του από το προηγούμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Γελαδάρης, Ρουμπάκης και Λεάλ ήταν εκτός βασικών επιλογών με τους Κορδονούρη, Μπερτόσα και Ρομάνο να επανέρχονται στην 11αδα.

Ο Φραγκουλάκης ποδαρικό με γκολ

Παρά την εδαφική υπεροχή των "πράσινων" στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, άνοιξαν το σκορ "παγώνοντας" την ατμόσφαιρα. Οι Κρητικοί βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση και με τρεις μπαλιές βγήκαν σε θέση βολής. Ο Ρομάνο βρήκε τον Βερπακόφσκις και αυτός με την σειρά του, τον Τσεσνάουσκις, που πάσαρε μέσα στην περιοχή του "τριφυλλιού" όπου ο αμαρκάριστος Φραγκουλάκης με πλασέ έκανε το 0-1.

Απαντες πάγωσαν με τους φιλοξενούμενους να έχουν γίνει ένα "κουβάρι" στον πάγκο τους ωστόσο οι οργωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού για να ανεβάσουν άμεσα το ηθικό των γηπεδούχων φώναζαν συνθήματα υπέρ τους.

Στο 11' στην πρώτη απειλή των "πράσινων" ο Σισέ σούταρε αλλά ο Χίμπλιγκερ έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Πέντε λεπτά αργότερα (16') οι παίκτες του Εργοτέλη με τον Ορφανό να σουτάρει λίγο πάνω από την εστία του Τζόρβα έχασαν είχαν μια ακόμα καλή στιγμή.

Πίεσε και ισοφάρισε με Σισέ

Οι γηπεδούχοι πίεζαν ολοένα και περισσότερο και στο 19' από στημένη φάση ο Σισέ με εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε με την βοήθεια του τείχους να φτάσει στην ισοφάριση. Τρία λεπτά αργότερα (22') ο Σαλπιγγίδης με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή του Εργοτέλη είδε την μπάλα να περνάει και πάλι άουτ.

Τελικά αυτό που έψαχναν οι γηπεδούχοι το κατάφεραν στο 26', όταν μετά την σέντρα από τον Μπιάρσμιρ, ο Χίμπλιγκερ στην προσπάθεια του να απομακρύνει μακριά χτύπησε τον Τζούνιορ, με την μπάλα να στρώνεται στον Σισέ που με "κεραυνό" έκανε το 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς των περίπου 30.000 οπαδών του "τριφυλλιού".

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γκολ που δέχθηκαν προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 31' μετά από φάουλ του Ρομάνο, οι αμυντικοί των γηπεδούχων αδράνεισαν και πάλι και ο Ορφανός μόνος τους με κεφαλιά στάθηκε άτυχος αφού ο Τζόρβας σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε την μπάλα.

Λάθος οι Κρητικοί, γκολ οι "πράσινοι"

Στο 38' ο Σαλπιγγίδης ξεπέρασε εντυπωσιακά από την πλευρά του τον προσωπικό του αντίπαλο και μπήκε στην περιοχή με το σουτ που επιχείρησε όμως να περνάει μόλις μπροστά από την εστία του Αθανασίου.

Το ημιχρόνο θα ολοκληρωθεί σε αντίθεση με την έναρξη με τον καλύτερο τρόπο για τους "πράσινους" αφού πήραν προβάδισμα στο σκορ. Μετά από λάθος απομάκρυνση (όπως και στο πρώτο γκολ) των Κρητών, ο Σαλπιγγίδης από δεξιά βρήκε τον Κατσουράνη εκείνος πάσαρε στον αμαρκάριστο Καραγκούνη πιο δεξιά και ο αρχηγός του "τριφυλλιού" με πλασέ έγραψε το 2-1 στο 44'.

Χωρίς αλλαγές αλλά με ευκαιρίες

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν στο γήπεδο χωρίς αλλαγές από τους δύο προπονητές του, ωστόσο πρόσφεραν καλό θέαμα από τα πρώτα λεπτά σ' ένα "ανοικτό" ματς. Στο 52' πρώτοι οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε θέση βολής. Μετά από ωραία κάθετη μπαλιά στον Βερπακόφσκις από τον Φραγκουλάκη, ο Τζόρβας την ύστατη στιγμή βγήκε και στα πόδια του Λετονού μπλόκαρε την μπάλα, κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Στο επόμενο λεπτό (53') ήταν οι σειρά των "πράσινων" να απειλήσουν και μάλιστα σε μια διπλή χαμένη ευκαιρία. Ο Νίνης εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" έξω από την περιοχή ο Αθανασίου απομάκρυνε στα πλάγια και δεξιά με τον Σαλπιγγίδη να γίνεται κάτοχος της και αμέσως να στρώνει στον Νίνη και πάλι που απέφυγε τον Τζούνιορ και με νέο σουτ είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Εξω ο "τυπάρας", μέσα ο Λέτο και γκολ ο Σισέ

Στο 61' οι γηπεδούχοι και πάλι απείλησαν ωστόσο δεν έφτασαν στο γκολ. Ο Καραγκούνης πραγματοποίησε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Βύντρα να κάνει κεφαλιά πάσα προς τον Σαλπιγγίδη, ωστόσο το πλασέ του χωρίς ισορροπία βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Μετά από 18 λεπτά αγώνα, ο Νίκος Νιόπλιας απέσυρε τον Καραγκούνη που είχε τρέξει πολλά χιλιόμετρα στο παιχνίδι βοηθώντας σε όλες τις γραμμές και έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Λέτο (αποθεώθηκαν και οι δύο).

Ο Αργεντίνος μέσος πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (66') με εκπληκτική ενέργεια από αριστερά και σέντρα "συστημένη" ο Σισέ με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 3-1 για τον Παναθηναϊκό μέσα σε αποθέωση. Μάλιστα ο Γάλλος έτρεξε και έδωσε συγχαρητήρια στον συμπαίκτη του (Λέτο) για την σέντρα-ασίστ.

Αλλαγές, συντήρηση και αποθέωση στο φινάλε

Μετά το 3-1, οι δύο τεχνικοί επιδόθηκαν σε συνεχείς αλλαγές για να δώσουν βοήθεια από τον πάγκο την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο, οι "πράσινοι" με την διαφορά των δύο γκολ, έδειχναν πιο συντηριτικοί στο παιχνίδι τους.

Λεάλ και Μπούντιμιρ μπήκαν για τους Κρητικούς στο παιχνίδι ενώ ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε στην θέση του κουρασμένου Νίνη. Στο 77' οι παίκτες του "τριφυλλιού" έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν μετά την σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, ο Κατσουράνης θα πηδήξει ψηλά όμως θα στείλει την μπάλα άουτ.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως στην τελευταία αλλαγή των "πράσινων" με τον Σαλπιγγίδη να αποχωρεί και τον Τζιόλη στην πρώτη του παρουσία στην αποστολή να παίρνει και χρόνο συμμετοχής να αποδοκιμάζεται από την πλειοψηφία των οπαδών.

Το παιχνίδι κύλησε προς το τέλος με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν αλλά τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς χωρίς κανένα πρόβλημα και τον Λέτο σε εκτέλεση φάουλ στο 90' να μην βρίσκει τον στόχο αφού μπλόκαρε ο Αθανασίου, ωστόσο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αργεντίνος σταρ αλά Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και διαμόρφωσε σε αποθέωση το τελικό 4-1.

Συνέντευξη Τύπου


Νίκος Νιόπλιας (προπονητής Παναθηναϊκού): " Καλή χρονιά και υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας. Για το ματς, το πρώτο μισαώρο δεν ήταν καθόλου καλό για μας, το ένα λάθος διαδέχονταν το άλλο. Στο τελευταίο τέταρτο όμως και στο δεύτερο μέρος είμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια.

Παίξαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο που μας πίεσε ψηλά. Φάγαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε για την ομάδα μας. Ηταν ενα φάουλ χωρίς λογική.

(Τις σας προβληματίζει περισσότερο): Τον προπονητή τον προβληματίζουν πολλά. Πέρα ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μισάωρο, είχαμε και ατομικά λάθη. Ίσως η αποχή, ίσως και οι προπονήσεις που ήταν λίγο πιο κουραστικές, ίσως και ο αιφνιδιασμός από το γκολ. Είχαμε όμως ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και μπορούμε να κρατήσουμε το σκορ. Βάλαμε πάλι τέσσερα γκολ, δεν βάζεις τυχαία τέσσερα γκολ σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και θα συνεχίσουμε τη δουλειά σε όλους τους τομείς.

(Για αποδοκιμασίες σε Τζιόλη): Εγώ έχω 26 παίκτες, τους προπονώ και ανάλογα το παιχνίδι που παίζεται, θα χρησιμοποιήσω τον ανάλογο ποδοσφαιριστή. Οι Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης δέχθηκαν μεγάλο φορτίο πίεσης, θα ξαναπαίξουν σε λίγα εικοσιτετράωρα πάλι, δεν υπάρχει ο Σιμάο, πρέπει να κάνω αυτό που θεωρώ καλύτερο για την ομάδα.

Υπό άλλες αγωνιστικές συνθήκες, θα μπορούσα να βάλω τον Κλέιτον, αλλά όχι να ρισκάρω κάποιον τραυματισμό των Ζιλμπέρτο ή Κατσουράνη. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Δεν είναι ωραίο για κανέναν, γιατί έρχεται αρνητικά αύρα στην ομάδα. Έχω ένα μήνα στην ομάδα και έχω να ανοίξω εφημερίδα από τότε. Πάω στο παιχνίδι και ότι χρειάζεται να κάνω θα το κάνω. Να χάσω παίκτες και να πάω στην Ξάνθη χωρίς παίκτες; Δεν έχουμε άλλον αμυντικό μέσο.

(Ευχαριστημένος με Νίνη για αριστερά): Όταν σκεφτόμαστε κάτι, κοιτάζω και τον αντίπαλο. Δεν έπαιζε ο Ρουμπάκης, έπαιζε ο Κορδονούρης, άρα δεν φοβόμουν μήπως ανεβαίνει και κουράσει τον Νίνη. Γι’ αυτό και τον έβαλα να βγαίνει από εκεί. Σκέφτηκα για βασική επιλογή τον Λέτο, αλλά λόγω του ταξιδιού της επιστροφής, αποφάσισα διαφορετικά. Όμως μπήκε, έκανε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε παίκτης που μπαίνει αλλαγή. Γι'αυτό είναι οι αλλαγές. Πρέπει να είμαι δίκαιως στο ποδόσφαιρο.

(Για απόκτηση αμυντικού): Πολλές φορές δημιουργείται πρόβλημα στην άμυνα από την γενική λειτουργία της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να πάρεις κάποιον για να πάρεις αλλά θα πρέπει να πάρεις κάποιον να βάλει την σφραγίδα. Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο.

(Για διάθεση παικτών): Βλέπω διαφορετική εικόνα. Το θέλουν όλοι να κερδίζουν και έστω και το μισό-μηδέν σε οδηγεί στον στόχο""













.

Νίκος Καραγεωργίου (προπονητής Εργοτέλη): "Ευχές σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά και υγεία ιδιαίτερα στους αθλητές. Για το ματς ήταν δύσκολο, από την κλήρωση παίζοντας με τον Παναθηναϊκό και εκτός έδρας τώρα που τον βρισκεις έτοιμο και συγκεντερωμένο. Αλλά και για την αξία του αντιπάλου.

Αν και στο πρώτο μέρος δεν είμασταν άτυχοι και επιπόλαιοι, ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο διαφορετικά. Δηλαδή για την ασίστ λάθος στην απομάκρυνση του Χίμπλιγκερ και το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός όταν ο Τζούνιορ έκανε λάθος ντρίμπλα και δεχθήκαμε έτσι σε άσχημο σημείο το γκολ. Χάσαμε ένα ματς που δεν έπρεπε να είχε σκορ το 4-1.

(Για την διαμαρτυρία Φραγκουλάκη): Οι παίκτες βλέπουν κάποια πράγματα που δεν βλέπουμε εμείς. Πέρασε δίπλα μου και πήγε να διαμαρτυρηθεί στον επόπτη. Εκανε λάθος το παιδί, αλλά μετά ηρέμησε και αν δεν κάνω λάθος μάλλον ήταν για το 4ο γκολ.

(Η αλλαγή του σκορ επεηρέασε την ομάδα): Στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου μέρους έχουμε μερίδιο στο ματς, κάναμε όμως και πάλι λάθος στο 66' με τον Κορδονούρη και δώσαμε λάθος πάσα σε Σπυρόπουλο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, γίνονται λάθη. Δεν φοράμε την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός αλλά μια φανέλα για την οποία πασχίζουμε και μαχόμαστε.

(Υπάρχουν σκέψεις και στόχοι για Ευρώπη): Δεν μπορεί ο Εργοτέλης να έχει στόχο την Ευρώπη. Να οργανωθεί ως σύλλογος, να έχει δικό του κέντρο να παίζει στην έδρα του επειδή είναι μεγάλο το γήπεδο και έχουμε λίγο κόσμο. Στόχος να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρσι. Κάθε Κυριακή δίνουμε ένα ντέρμπι. Εχουμε δυνατότητες μέχρι εκεί, αργότερα μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα.

(Ενα σχόλιο για Φραγκουλάκη): Χάθηκε και η μητέρα του και εκείνος "χάθηκε" και επανήλθε με γκολ. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μας."









.

Εισιτήρια: 30.031 - Εισιτήρια: 344.939

Όλα τα λεφτά...


Αρχικά τον αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε με χαλί και όχι με το χωράφι των προηγούμενων ημερών. Ακόμα το πάθος του Τζιμπρίλ Σισέ που εκτός το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο 45λεπτο, γύρισε και έκοψε με τάκλιν στην περιοχή του Τζόρβα τον Τσεσνάουσκις, φωνάζοντας στους συμπαίκτες του μετά την προσπάθειά του και κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων που για άλλη μια φορά είχε αρκετές στιγμές αδράνειας που δεν τις "πλήρωσε". Τις αποδοκιμασίες της πλειοψηφίας των οπαδών στο άκουσμα των δύο ομάδων προς το όνομα του Τζιόλη και του Κλέιτον.

To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
Νιόπλιας(Παναθηναϊκός): Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Καραγεωργίου(Εργοτέλης): Αθανασίου, Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης, Ρομάνο, Ορφανός, Σασιασβίλι, Τσεσνάουσκις, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Βερπακόφσκις, Μπερτόσα.
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα η ομάδα του Παναθηναϊκού.
8' Γκολ Εργοτέλης 1-0
Ο Εργοτέλης βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση και με τρεις μπαλιές κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ρομάνο βρήκε τον Βερπακόφσκις και αυτός με την σειρά του βρήκε τον Τσεσνάουσκις, που πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Φραγκουλάκη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1.
11' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Πρώτο κόρνερ στην αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό.
13' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης
Κίτρινη κάρτα στον Ορφανό για μαρκάρισμα στον Νίνη.
19' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Σισέ θα εκτελέσει φάουλ από πολύ μακριά, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.
22' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Τσεσνάουσκις με προσωπική ενέργεια ξεπέρασε τον Σπυρόπουλο και έβγαλε επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά, με τον Βερπακόφσκις να μην μπορεί να πλασάρει.
25' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης
Κίτρινη κάρτα στον Κορδονούρη για μαρκάρισμα στον Καραγκούνη.
26' Γκολ Παναθηναϊκός 1-1
Ο Χίμπλιγκερ στην προσπάθεια του να διώξει μακριά χτύπησε τον Τζούνιορ, με την μπάλα να στρώνεται στον Σισέ που με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.
30' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη για μαρκάρισμα στον Φραγκουλάκη.
31' Ευκαιρία Εργοτέλης
Εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, θα γίνει η κεφαλιά από τον Ορφανό, ο Τζόρβας θα μπλοκάρει.
33' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Βύντρα για μαρκάρισμα πάνω στον Ρομάνο.
38' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Σαλπιγγίδης με ατομική ενέργεια θα μπει από τα δεξιά και θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να βγαίνει για λίγο άουτ.
44' Γκολ Παναθηναϊκός 2-1
Ο Κατσουράνης θα δώσει την πάσα στον Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, ο οποίος με διπλή προσπάθεια θα γυρίσει πάλι στον Κατσουρ, που θα δώσει ωραία στον Καραγκούνη. Ο έμπειρος μέσος θα κάνει το πλασέ και θα γράψει το 2-1.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα η ομάδα του Εργοτέλη.
49' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης
Κίτρινη κάρτα στον Βερπακόφσκις για "βουτιά" μέσα στην περιοχή του Τζόρβα.
52' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ωραία κάθετη μπαλιά στον Βερπακόφσκις, με τον Τζόρβα τελευταία στιγμή να βγαίνει και να μπλοκάρει.
53' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Νίνης θα βρεθεί σε καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή και θα κάνει το σουτ. Ο Αθανασίου έδιωξε μακριά.
61' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Καραγκούνης θα κάνει την σέντρα από τα δεξιά, με τον Βύντρα να κάνει κεφαλιά πάσα στον Σαλπιγγίδη, που από κοντά δεν θα μπορέσει να πλασάρει.
63' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Καραγκούνης έξω στη θέση του ο Λέτο.
66' Γκολ Παναθηναϊκός
Συστημένη μπαλιά του Λέτο από τα αριστερά στον Σισέ μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη, με τον Γάλλο να κάνει το 3-1 από κοντά.
67' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Σισέ για πανηγυρισμό.
71' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ορφανός έξω στη θέση του ο Λεάλ.
72' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Νίνης έξω στη θέση του ο Χριστοδουλόπουλος.
76' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, ο Κατσουράνης θα πηδήξει ψηλά όμως θα στείλει την μπάλα άουτ.
77' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Βερπακόφσκις έξω στη θέση του ο Μπούντιμιρ.
84' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Σαλπιγγίδης έξω στη θέση του ο Τζιόλης.
87' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Καρέλης μέσα στη θέση του Τσεσνάουσκις.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος.
90' Γκολ Παναθηναϊκός 4-1
Ο Λέτο με προσωπική ενέργεια θα ξεπεράσει δυο αντιπάλους και με πλασέ θα κάνει το 4-1.
90' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης
Κίτρινη κάρτα στον Φραγκουλάκη για διαμαρτυρίες.
90' Λήξη αγώνα























































































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ