THE SPORTS ECONOMIST

Παναθηναϊκός: Εξωπραγματική η πρόταση της Χουάρες στον Σπόραρ, τι σκέφτεται ο Σλοβένος φορ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αμφιβολία της συντρόφου του Άντραζ Σπόραρ για τη μετακόμιση σε μια από τις πιο επικίνδυνες πόλεις του πλανήτη ελέω των καρτέλ ναρκωτικών και η συμφωνία του Σλοβένου επιθετικού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, βάζουν σε δεύτερο πλάνο την προοπτική της Χουάρες, παρά την εξαιρετική προσφορά που έχει γίνει στον φορ του Παναθηναϊκού.

Το βεβαιωμένο, σοβαρότατο ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας γνωστό εδώ και εβδομάδες για τον Άντραζ Σπόραρ, από το Μεξικό προέκυψε εναλλακτική το βράδυ της Κυριακής. Και μάλιστα, σύμφωνα με το ποστάρισμα δημοσιογράφου της κεντροαμερικανικής χώρας, όχι απλώς εναλλακτική, καθώς ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε έτοιμος να υπογράψει στη Χουάρες.

Τι ισχύει; Πρόταση στον 30χρονο φορ υφίσταται. Και είναι εξωπραγματική, καθώς του προσφέρονται ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ η διάθεση του μεξικάνικου club είναι να δώσει και ένα ποσό 2 εκατ. στους Κυπελλούχους Ελλάδας (παραπάνω από επαρκές), χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει φτάσει το παραμικρό στον Παναθηναϊκό ή έστω οι "πράσινοι" να γνωρίζουν κάτι.

Και αυτό γιατί, κόντρα στις αναφορές, συμφωνία Χουάρες – Σπόραρ, δεν υπάρχει, αφού περισσεύει η αμφιβολία και η ανησυχία.

Η σύζυγος του Σπόραρ (αλλά και ο ίδιος) είναι πολύ επιφυλακτική για τη μετακόμιση σε μια από τις πιο επικίνδυνες πόλεις του πλανήτη (λόγω της κυρίαρχης παρουσίας των καρτέλ ναρκωτικών) και βάζει απαγορευτικό σε οποιαδήποτε σχετική συζήτηση.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που το ζεύγος έχει (συν)αποφασίσει να κάνει δεκτή την πρόταση της Σλόβαν και να επιστρέψει στην Μπρατισλάβα, αναμένοντας απλώς – όπως και οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών Σλοβακίας (παρότι μοιάζουν τις τελευταίες μέρες αρκετά ανυπόμονοι) – το ok του Παναθηναϊκού για να προχωρήσουν οι τελικές συζητήσεις και η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ένας ακόμη λόγος λοιπόν που η προοπτική της Χουάρες – παρά το ασυναγώνιστο οικονομικό σκέλος – δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του διεθνή Σλοβένου και της οικογένειάς του. Εκεί, είναι… μονοκούκι (για την ώρα τουλάχιστον) η Σλόβαν και η επιστροφή στην Μπρατισλάβα.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ